Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Опитвали ли сте да се лекувате с вода?

21 Авг 2015, 14:22

Mon_ton написа:
Malina написа:Пия водата на АДВА, когато се чувствам отпаднала или се разболея. :)
Има ли различен вкус, мислих и аз да я опитам, изглежда много интересно, а и не е много скъпа.

Малко има железен вкус, пия я, но да кажем, че не е за всеки ден...

23 Сеп 2015, 16:10

като с всяко нещо предполагам и с това трябва да се свикне. ;)

10 Ное 2015, 16:02

Четох вчера или онзи ден, н анякакъв лекар ли е, просто човек ли е не знам рецепта против смърт та той съветваше, вечер след 18ч да не се приема друго, освен вода. :)

09 Дек 2015, 15:25

kauda написа:Четох вчера или онзи ден, н анякакъв лекар ли е, просто човек ли е не знам рецепта против смърт та той съветваше, вечер след 18ч да не се приема друго, освен вода. :)

да, гарантира безсмъртие ли? :roll: Думи нямам.. :)

12 Дек 2015, 13:09

kauda написа:Четох вчера или онзи ден, н анякакъв лекар ли е, просто човек ли е не знам рецепта против смърт та той съветваше, вечер след 18ч да не се приема друго, освен вода. :)

Страхотно!! Казано от някой на 200 години би изглеждало наистина достоверно :)
Водата лекува, убедена съм в това - отмива токсините, прочиства храносмилателния тракт, отделителната система, хидратира кожата и меките тъкани... Всичко това е важно за тяхното правилно функциониране и за преодоляване на разни дребни смущения.
Този ефект се постига с дневен прием на около 30 мл на килограм телесно тегло.
Големи количества вода (4 литра дневно) се прилагат при натравяне, остри заболявания на черния дроб (хепатит например) и др. В болнични условия, разбира се.

14 Дек 2015, 13:09

Yunona написа:

Страхотно!! Казано от някой на 200 години би изглеждало наистина достоверно :)
Водата лекува, убедена съм в това - отмива токсините, прочиства храносмилателния тракт, отделителната система, хидратира кожата и меките тъкани... Всичко това е важно за тяхното правилно функциониране и за преодоляване на разни дребни смущения.
Този ефект се постига с дневен прием на около 30 мл на килограм телесно тегло.
Големи количества вода (4 литра дневно) се прилагат при натравяне, остри заболявания на черния дроб (хепатит например) и др. В болнични условия, разбира се.

Смятам, че не е възможно само с това, т.е. трябва да е съпроводено с някакво лечебно гладуване, както и някакви други прочистващи процедури, или поне със структурирана вода.

14 Дек 2015, 15:39

Вярно е, че лечението с вода може да е лесно, но трябва минимум да се замразява и размразява няколко пъти, за да даде резултат всичко това!

12 Яну 2016, 18:21

Nightmare написа:Вярно е, че лечението с вода може да е лесно, но трябва минимум да се замразява и размразява няколко пъти, за да даде резултат всичко това!

защо трябва да се замразява и размразява не разбрах? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2