Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Бихте ли се сдобили със сутиен, който открива рак и напълно ли бихте му се доверили?

13 Мар 2015, 18:02

Прочетох за някакъв иновативен сутиен, който е проектиран така, че да улавя промените в топлината на гърдите, което често се свързва с образуване и развитието на тумори! :roll:

Доста интересна новост, нали? Не мисля, че друго откритие скоро ми е правило толкова голямо впечатление, затова и реших да се допитам до вас, дали вие бихте го изпробвали :?: Моделът, до колкото разбрах ще е като на обикновен спортен сутиен,
magic bra.jpg
magic bra.jpg (9.01 KiB) Прегледано 1260 пъти
но функцията - далеч по-специална :idea:

Друго, за което се зачудих е дали с този сутиен би могъл да се сдобие всеки, който има известни опасения? :roll: Дали ще се изписва само по определени поводи или пък следоперативно :roll:
Бихте ли се сдобили с такъв сутиен, който открива рак и бихте ли му имали пълно доверие, смятате ли, че може да бъде достатъчно надежден :roll: :roll:

Re: Бихте ли се сдобили със сутиен, който открива рак и напълно ли бихте му се доверили?

13 Мар 2015, 18:04

Не смятам, че подобно чудо може да изключи профилактичните прегледи, а и мисля, че лесно може да бъде заблудено, така че смятам за излишно подобно изобетение :!:

Re: Бихте ли се сдобили със сутиен, който открива рак и напълно ли бихте му се доверили?

13 Мар 2015, 18:06

О не, не мисля, че е безсмислено, в нашето семейство и баба ми и майка ми имаха здравословни проблеми свързани с това, така че смятам ще ме разберете защо го подкрепям! ;)

16 Мар 2015, 11:12

На мен ми звучи супер, бих си взела. Все пак е добре да имаш с кой да се консултираш редовно, но не бива и да се измества и забравя ежегодния преглед при специалист, за всеки случай :)

17 Мар 2015, 13:54

Мисля, че е много удачен вариант, с радост бих си взела. Разбира се не бих му се доверила напълно, все пак е хубаво човек да бъде прегледан от специалист. :)

18 Мар 2015, 16:41

на мен пък ми изглежда ненадежден! не бих се доверила :)

31 Мар 2015, 12:19

звучи абсурдно :roll: в днешно време нямам напълно вяра и на лекарите, пък какво остава за парче плат!

31 Мар 2015, 12:57

m0n4eto написа:звучи абсурдно :roll: в днешно време нямам напълно вяра и на лекарите, пък какво остава за парче плат!

Е то е като вид.. евентуална застраховка, но в никакъв случай не бива да се пренебрегват и лекарите. Това е като второ мнение ;)

31 Мар 2015, 14:55

Snejna написа:
m0n4eto написа:звучи абсурдно :roll: в днешно време нямам напълно вяра и на лекарите, пък какво остава за парче плат!

Е то е като вид.. евентуална застраховка, но в никакъв случай не бива да се пренебрегват и лекарите. Това е като второ мнение ;)

по-скоро си мисля, че второто мнение е на лекаря... пъвро само жената може да каже какво усеща, как се променя тялото и :)

31 Мар 2015, 15:27

За съжаление при рак рядко можеш да разбереш как се променя тялото, а много бучки остават незабелязани. Според мен е добро решение този сутиен, бих си взела такъв. :)
Добави отговор
Отиди на страница: