28 Сеп 2011, 16:22
28 Сеп 2011, 16:39
28 Сеп 2011, 17:30
02 Окт 2011, 16:57
07 Окт 2011, 14:02
07 Окт 2011, 20:02
somonibg.com написа:Да, възможно е да се печели от покупки и продажба на валути от чейнч бюра. Но тук навлизаме в една много динамична и бързо променяща се материя на forex пазарите. Много хора участват на тези пазари и за 24 часа обемите са от порядъка на няколко трильона долара. Това ,разбира се прави през електронни платформи. Но за да се включи човек на тези пазари е необходимо да има много добра предварителна подготовка,защото там може както да се спечелят,така и да се загубят пари.
Тези пазари се ръководят в повечето от случайте от слухове и очаквания отколкото от реални резултати и по тази причина са изключително динамични и бързо променящи се. Тук не е за пренебрегване и фактора психика на участника. В тази връзка аз не съветвам мойте клиенти без подготовка да участват в подобни начинания , защото възможноста да загубят парите си е по-голяма,отколкото да спечелят. Но и тук като при всяко правило си има изключения. Има и късметлии, така,че късмет на тези които са решили да пробват- но с МАЛКИ СУМИ И В МАЛКИ ОБЕМИ,ЗАЩОТО ДРУГОТО Е ПРОСТО АВАНТЮРА!
27 Окт 2011, 19:05
28 Окт 2011, 16:29
Violetta написа:Господин Колев, бихте ли ни препоръчали да инвестираме на фондовата борса и кое е печелившото поведение на един играч от не-рисков тип?
28 Окт 2011, 16:47
kriskiss2001 написа:Violetta написа:Господин Колев, бихте ли ни препоръчали да инвестираме на фондовата борса и кое е печелившото поведение на един играч от не-рисков тип?
Работил съм за бивш министър, играч на фондовата борса, с 3 икономически съветника, които взимаха тлъста комисионна и накрая изгърмяха, той също с тях. Не обедня, но пазарите са мноооого рискови. Не се хващай на въдици. Има други начини, знаеш ги. аз също
28 Окт 2011, 16:53
valiart написа:kriskiss2001 написа:Violetta написа:Господин Колев, бихте ли ни препоръчали да инвестираме на фондовата борса и кое е печелившото поведение на един играч от не-рисков тип?
Работил съм за бивш министър, играч на фондовата борса, с 3 икономически съветника, които взимаха тлъста комисионна и накрая изгърмяха, той също с тях. Не обедня, но пазарите са мноооого рискови. Не се хващай на въдици. Има други начини, знаеш ги. аз също
kriskiss2001, кои са другите начинииии?;) Ако трябва ще договорим комисионната