Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Има ли общо чаят с намаляването на килограмите?

22 Мар 2015, 11:33

Никога не съм можела да пия чай, а наистина е толкова полезен, нали? Но уви, хич не мога да му понасям отвратителния вкус, за нещастие :(

24 Мар 2015, 13:54

qwerryyy написа:Никога не съм можела да пия чай, а наистина е толкова полезен, нали? Но уви, хич не мога да му понасям отвратителния вкус, за нещастие :(

Хахха, и за хич не го харесвам този чай, но знам, че трябва да го пия, особено както днес ме наболява леко корема, точно един чай би ми се отразил много добре, но уви, не мога и не мога да приема вкуса му, никак не ми харесва. :roll:

24 Мар 2015, 14:26

Не знам колко много помага чая за отслабване, не съм и много голям привърженик, но имам приятелка, която кара със седмици на чай и плодове - е познайте, дали от чая отслабва? :mrgreen:

03 Май 2017, 09:49

Напоследък като пия чай и се чувствам много заситена, може би това ще е функцията за намаляване на килограмите, все пак ограничава яденето.

08 Юни 2017, 11:55

rabotnata pchela написа:Не знам колко много помага чая за отслабване, не съм и много голям привърженик, но имам приятелка, която кара със седмици на чай и плодове - е познайте, дали от чая отслабва? :mrgreen:

Тя и без чай ще отслабне в тоя случай... Не ги разбирам как издържат толкова време на толкова ограничено хранене, но всеки си знае и си знае какво би направил с тялото си. :)

17 Дек 2018, 16:38

Има дотолкова доколкото засилва метаболизма и създава известно чувство за ситост. Поне според мен е това.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2