Yarost написа:Зависи с какво ще е. Този със сирената - първо яйцата, но ако правя със някакви зеленчуци, които им трябва по-сериозна термична обработка - обратното.
kauda написа:Аз обичам да си хапвам омлет, не само с колбаси, но и с различни зеленчуци. Обожавам омлет с много сирене,кашкавал и малко броколи, велико е
Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Mon_ton написа:Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Oт къде си намираш пресни подправки?
moni.sparrow написа:Mon_ton написа:Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Oт къде си намираш пресни подправки?
Пресните подправки могат и по пазарчета и по големите супермаркети да се намеря, но какъв е твоят вариант на омлет като палачинка или вътре затваряш пълнежа?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта