Pipilota написа:Пробвах да направя френския омлет суфле известен от рода на Пуляр, много готино се получава. Само че не използвах рецептата от нашата страница, а го измених по друга рецепта. За този омлет няма реално оповестена рецепта, понеже е тайна в семейството на Пуляр, та само разни кулинари гадаят. :) Получи се страхотно, разбих белтъците на сняг, прибавих един по един жълтъците, (на омлет по 3 яйца) като продължавах да бъркам докато се смесят и стане всичко много въздушно. :) В тиган сложих масло, когато се загря изсипах омлета, преди да го сгъна накрая настъргах мноооого кашкавал и тогава прегънах. :) Сложих го във фурната за няколко минути включена само на грил. Следващия път ще снимам!
Pipilota написа:Пробвах да направя френския омлет суфле известен от рода на Пуляр, много готино се получава. Само че не използвах рецептата от нашата страница, а го измених по друга рецепта. За този омлет няма реално оповестена рецепта, понеже е тайна в семейството на Пуляр, та само разни кулинари гадаят. :) Получи се страхотно, разбих белтъците на сняг, прибавих един по един жълтъците, (на омлет по 3 яйца) като продължавах да бъркам докато се смесят и стане всичко много въздушно. :) В тиган сложих масло, когато се загря изсипах омлета, преди да го сгъна накрая настъргах мноооого кашкавал и тогава прегънах. :) Сложих го във фурната за няколко минути включена само на грил. Следващия път ще снимам!
Jully написа:Нещо странно обаче искам да ви питам, когато гледам как Джейми Оливър прави омлет, той го пече само от едната страна. т.е. изсипва яйцата и не обръща, вие как го правите?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта