Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Какви са рецептите за любимите ви супи? :)

18 Мар 2015, 16:19

Неоспоримо – всички обичат супа! :) Някои харесват зеленчукова, други – крем супа, трети с месо, а четвърти измислят собствени рецепти с уникални продукти, но резултата винаги е толкова любим и вкусен!

50637.jpg
50637.jpg (24.58 KiB) Прегледано 1359 пъти

Много ми се иска да опитам някой нов вид супа, затова очаквам от вас да чуя някоя нова рецепта! :) Никога не съм яла супа с лук, с риба, с топени сирена или кашкавал!
Това са само част от насоките, които мога да ви дам, за да мога и аз да обогатя моите рецептите за любимите ми супи! :)))
Очаквам и от вас – Какви са рецептите за любимите ви супи? :))

Re: Какви са рецептите за любимите ви супи? :)

18 Мар 2015, 16:48

Много харесвам супа с гъби и топено сирене, получава се страхотно :)

18 Мар 2015, 17:03

Аз обичам доматена супа с пресен лук накрая поръсена, правя я само от домати и моркови, накрая ги пасирам и си поръсвам с много пресен лук :))

18 Мар 2015, 17:41

Най-любимата ми супа е пилешката, която я правя дори с цели пилешки крилца! :mrgreen:

18 Мар 2015, 17:59

Аз мога да кажа, че хич не съм почитател на супата, все ми се получава, като вода.. работата е там, има ли начин, по който супата да не е водниста, а с хубав и плътен вкус? :roll:

19 Мар 2015, 08:04

И аз много искам да знам как се получава този толкова кремообразен вид на супите, моите винаги ..стават едни! Не че не са вкусни, но не са така кремави сякаш, въпреки че не са пасирани. :)))

19 Мар 2015, 12:49

Аз много обичам в супата да слагам сметана, понякога слагам по малко брашно, за да стане точно такава кремообразна, а не водниста, макар че всяка супа си има своите предимства ;) Обичам много супа с нудълс :)

09 Апр 2015, 11:42

Много обичам супа, последно си направих с крема сирене и с топено сирене ;)

09 Апр 2015, 16:19

Много обичам супа с броколи и ропено сирене, само това :)

14 Апр 2015, 13:18

Тази супичка толкова апетитно изглежда, а на мен никога не ми се получава, не знам от застройката ли е или от друго, но винаги прилича на вода с разни неща из вътре. :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3