Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любимата запеканка – а вие обичате ли я и как я приготвяте?

23 Окт 2015, 09:01

На мен ми остава любима с броколи(бланширани), шунка, картоф ( предварително леко сварен), синьо сирене, топено сирене и много кашкавал! :) Истинска наслада за небцето, че и за езика. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

23 Окт 2015, 11:23

Lollipop написа:На мен ми остава любима с броколи(бланширани), шунка, картоф ( предварително леко сварен), синьо сирене, топено сирене и много кашкавал! :) Истинска наслада за небцето, че и за езика. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ооо да! Мисля, обаче че към всичко това се прибавя и сметана, която допълнително да обогатява вкуса на зеленчуците :idea:

23 Окт 2015, 13:13

любимита ми запеканка е с броколи. ох,много обичам. :)

30 Окт 2015, 16:49

Alexandrina написа:любимита ми запеканка е с броколи. ох,много обичам. :)

Жените май обичаме толкова много броколите, мъж не съм чула да каже, че му харесват.. :roll:

30 Окт 2015, 17:54

Malina написа:
Alexandrina написа:любимита ми запеканка е с броколи. ох,много обичам. :)

Жените май обичаме толкова много броколите, мъж не съм чула да каже, че му харесват.. :roll:

Имам чувство, че са достатъчно предубедени, заради това, предпочитат да кажат, че това е женско ядене и да си ръфат пържолата, при такива условия, как да има хареса?

02 Ное 2015, 20:07

Толкова им е акълът, аз съм пристрастена, страхотни са :) Свежи, хрупкави и с изключителен вкус. ;)

23 Ное 2015, 16:45

Malina написа:Толкова им е акълът, аз съм пристрастена, страхотни са :) Свежи, хрупкави и с изключителен вкус. ;)

А, чак толкоз :)) По-малко ги хвали бе :)

23 Ное 2015, 17:38

Локумът написа:
Malina написа:Толкова им е акълът, аз съм пристрастена, страхотни са :) Свежи, хрупкави и с изключителен вкус. ;)

А, чак толкоз :)) По-малко ги хвали бе :)

Малко, много това е положението, наистина стават прекрасни, но освен в запеканка или сварени и овкусени като салата не се сещам как да ги приготвим по друг начин :roll: Панирани май ще са гадни :roll:

23 Ное 2015, 17:46

Взела съм си 1 пакет замразени, чудя се, на пара дали ще се получат добре, май така не съм ги яла. :roll:

24 Ное 2015, 12:11

Kremiliya написа:Взела съм си 1 пакет замразени, чудя се, на пара дали ще се получат добре, май така не съм ги яла. :roll:

На пара стават добри, тъй като си запазват свежестта, другото е, че ако не ги предържиш на котлона, имаш опцията да си запазиш едновременно хрупкави и сочни!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4