Какво средство за епилация на интимните зони използвате?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Какво средство за епилация на интимните зони използвате?

Мнениеот kauda » 03 Фев 2016, 11:38

svetlozara написа:Аз ходя на кола маска, но опраделено периода, в който растат хич не е приятен. Затова съм си запазила час за фотоепилация и мисля в най-скоро време радикално да се отърва от космите! :mrgreen:

И аз искам да си направя фотоепилация, а и не само там, подмишниците също, направо е ужасно да се бориш нон стоп с косми. Ако мога бих си направила на цялото тяло и да не се занимавам години наред с косми. :mrgreen:
Аватар
kauda

Мнениеот roksana » 16 Фев 2016, 16:17

kauda написа:
svetlozara написа:Аз ходя на кола маска, но опраделено периода, в който растат хич не е приятен. Затова съм си запазила час за фотоепилация и мисля в най-скоро време радикално да се отърва от космите! :mrgreen:

И аз искам да си направя фотоепилация, а и не само там, подмишниците също, направо е ужасно да се бориш нон стоп с косми. Ако мога бих си направила на цялото тяло и да не се занимавам години наред с косми. :mrgreen:

Наистина е голяма досада, лятото още повече. :grin:
roksana

Мнениеот kalinka-kuku » 16 Фев 2016, 16:45

Да, през зимата поне се епилираме през седмица, а лятоот всеки ден бръсни, скуби, ужас!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот mamina » 23 Фев 2016, 16:43

marsu написа:Да, през зимата поне се епилираме през седмица, а лятоот всеки ден бръсни, скуби, ужас!

Като тръгна за морето ми е най-големия ужас - да няма и косъмче! На какво се подлагаме само!
mamina

Мнениеот Rali_hr » 08 Мар 2016, 16:28

mamina написа:
marsu написа:Да, през зимата поне се епилираме през седмица, а лятоот всеки ден бръсни, скуби, ужас!

Като тръгна за морето ми е най-големия ужас - да няма и косъмче! На какво се подлагаме само!

Аз през цялата година съм на този принцип, правя си кола маска от години, това лято планирам най-накрая фотоепилация и да се свършва с тея косми поне за следващите години да не ги мисля, особено в интимната област е най-кофти!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот S_Milenska » 09 Мар 2016, 11:11

Rali_hr написа:
mamina написа:

Аз през цялата година съм на този принцип, правя си кола маска от години, това лято планирам най-накрая фотоепилация и да се свършва с тея косми поне за следващите години да не ги мисля, особено в интимната област е най-кофти!

И за мен лазерната епилация или фотоепилацията е най-добрия избор, дори май като се замислиш не излиза чак толкова скъпо, а и процедурите са 2-3, за да се отървеш от космите. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Yunona » 09 Мар 2016, 11:26

S_Milenska написа:И за мен лазерната епилация или фотоепилацията е най-добрия избор, дори май като се замислиш не излиза чак толкова скъпо, а и процедурите са 2-3, за да се отървеш от космите. :mrgreen:

О, с 2-3 процедури нищо не се получава, освен много краткотраен ефект. Необходими са поне 6 процедури, а при някои жени - до 10.
Yunona

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Мар 2016, 13:17

Зависи от кожата и космите. Най-предпочитаните са бялата кожа с тъмните косми, защото се повлияват най-лесно. Но е така, че са необходими няколко процедури, но малко по малко космите намаляват. Някои могат и с 3 да се отърват, други им трябват 10, както каза Yunona. Важното е само да се довършат процедурите, иначе е безсмислено започването им, с времето ако не се продължи този ефект отшумява и обезсмисля дори първото посещение, при което изпадат част от косъмчетата.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот irka » 12 Мар 2016, 14:37

Много пари струват тези процедури, разбирам да е една-две, но работата отива към доста повече и къде ще му излезе краят?
irka

Мнениеот Yunona » 12 Мар 2016, 16:01

irka написа:Много пари струват тези процедури, разбирам да е една-две, но работата отива към доста повече и къде ще му излезе краят?

Въпрос на възможности е, разбира се. Но определено си струва, защото решава въпроса в дългосрочен план. Освен това липсват всички проблеми, които произтичат от другите методи на епилация - бодящи косъмчета, необходимост да се изчака да пораснат достатъчно, за да се направи поредната кола маска, врастване под кожата и т.н.
Yunona

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим