Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
03 Юни 2015, 18:36
miron написа:Който иска да се лекува трябва да го прави с ядене, това е най-добрият вариант.
Това е като китайска философия, но не се случва по нашия край ми се струва

) тук нито сме по храненето - нормално, нито сме по съзнателното лекуване, ядем пием и толкова.
05 Юни 2015, 09:08
Истина е, че трябва да се научим да се лекуваме с храна, а не с лекарства, но кога ще сме достатъчно дорасли за това - не знам.
09 Юни 2015, 11:40
С какви отвари може да се направ?
05 Авг 2015, 10:56
Rali_hr написа:С какви отвари може да се направ?
Джинджифилът оправя всичко
28 Сеп 2015, 13:27
Не знам дали има такава опция да се избият гадните създания, които ни тормозят, благодарение на някоя каша или отвара.
28 Сеп 2015, 14:28
silver933 написа:Не знам дали има такава опция да се избият гадните създания, които ни тормозят, благодарение на някоя каша или отвара.
В никакъв случай това няма как да стане, просто вариантът да се унищожат бактериите е минимален, в такъв случай нямаше да има болни... в никой от сезоните
13 Окт 2015, 13:26
Не мислите ли, че джинджифилът и историите, които се носят за него са достатъчно показателни, че тези неща наистина действат
04 Ное 2015, 16:13
Вижте какво , поне няма да ви навреди. Имаше и един чай, който беше препоръчителен за глисти да речем, тъй че по-вредно от тва в червата и организма надали може да се наемри.