Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Как е възможно да повишим температурата на тялото си, за да горим повече мазнини?

23 Мар 2015, 17:04

С възрастта започнах да наддавам на тегло и това ме плаши. Не зная дали става въпрос до хормони или нещо друго, но четох, че хората с по-ниска температура на тялото са предразположени към напълняване, съответно тези, на които температурата им се доближава до 37 градуса, апък едва ли не са имунизирани да напълняват!
weightloss.jpg
weightloss.jpg (13.97 KiB) Прегледано 3095 пъти
Температурата възможно ли е да бъде повишена до толкова, че да не се чувстваш зле, а само да топиш килограми? :roll: Обикновено, когато съм болна и съм била с температурата, след като съм я свалила до 37 се чувствам доста по-добре, но не мога да си представя постоянната ми температура да бъде толкова! :roll:

Всъщност смятате ли, че това е истина и възможно ли е да повишим температурата си до нормалната граница 37 и по този начин да свалим килограми или поне да ги ограничим :roll: Пробвали ли сте да горите мазнини по този начин?

Re: Как е възможно да повишим температурата на тялото си, за да горим повече мазнини?

23 Мар 2015, 17:08

Това може да бъде опасно, не се опитвай да правиш подобни експерименти, ако искаш да топиш килограми по подобен начин, по-добре да ходиш на сауна, а не да си вдигаш температурата! :!: :!:

Re: Как е възможно да повишим температурата на тялото си, за да горим повече мазнини?

23 Мар 2015, 17:09

Това е някакъв абсурден мит или не зная какво точно, нямаш право да си причиняваш такива неща, нито е доказано, нито нищо, не експериментирай!

23 Мар 2015, 17:13

Е честно ли, да искаш да си повишиш температурата, за да топиш мазнини, вече ми се вижда абсолютна и крайна лудост! Иначе не знаех, че 37 градуса е нормалната температура.

23 Мар 2015, 17:39

Ква е тая абсолютна глупост, да повишиш температурата си, за да имаш по-хубаво тяло, ненормално ми се вижда. :) Загрявай се и тренирай, така ще се затоплиш. :)

23 Мар 2015, 17:57

Със сигурност са имали нещо съвсем различно предвид в тази статия, предполагам са констатирали, че хората, които по принцип имат по-висока телесна температура са с по-малък шанс да затлъстеят, а не, че ако си поддържаш изкуствено висока температурата ще отслабваш, те ги приемайте нещата за чиста монета, моля ви се!

23 Мар 2015, 18:07

Bambaa написа:Със сигурност са имали нещо съвсем различно предвид в тази статия, предполагам са констатирали, че хората, които по принцип имат по-висока телесна температура са с по-малък шанс да затлъстеят, а не, че ако си поддържаш изкуствено висока температурата ще отслабваш, те ги приемайте нещата за чиста монета, моля ви се!

Aз съм с по-висока температура, но в никакъв случай не мога да кажа, че съм останала слабичка ;))

30 Апр 2015, 16:24

Slavena написа:
Bambaa написа:Със сигурност са имали нещо съвсем различно предвид в тази статия, предполагам са констатирали, че хората, които по принцип имат по-висока телесна температура са с по-малък шанс да затлъстеят, а не, че ако си поддържаш изкуствено висока температурата ще отслабваш, те ги приемайте нещата за чиста монета, моля ви се!

Aз съм с по-висока температура, но в никакъв случай не мога да кажа, че съм останала слабичка ;))

Е колко пък да ти е висока постоянната температура? :?

12 Юни 2015, 09:06

Какви са тези глупости?! Да се повиши температурата на тялото, ами докарайте си грип и ще ви помогне да отслабвате, пневмония също става.

19 Юни 2015, 16:02

Kaya написа:Какви са тези глупости?! Да се повиши температурата на тялото, ами докарайте си грип и ще ви помогне да отслабвате, пневмония също става.

Тва гарантира свалени няколко килограма, иза не бях чувал за таква глупост :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2