Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как премахвате следите от дезодоранти по дрехите?

14 Сеп 2015, 15:47

miron написа:е, това е много гадно! :) Мисля, че няма спасение, много такива дрехи имам, от които не става нищо просто.
Пробвай да ги изтъркаш с лимон и сода сигурна съм, че ще помогне ;)

14 Сеп 2015, 16:42

marsu написа:
miron написа:е, това е много гадно! :) Мисля, че няма спасение, много такива дрехи имам, от които не става нищо просто.
Пробвай да ги изтъркаш с лимон и сода сигурна съм, че ще помогне ;)

Хмм това е интересно предложение, да ти кажа досега не ми се е случвало да го изпробвам като вариант, но ми се струва удачно :idea:

15 Сеп 2015, 13:59

Най-вероятно ще стане! :)

15 Сеп 2015, 14:32

Малко се съмнявам, доста са упорити тези петна, особено ако са тениски, които не от вчера са в такова състояние, едва ли ще успеят само лимона и содата :idea:

01 Фев 2017, 15:29

Има един бял сапун, който си купих от едно малко непретенциозно магазинче, в прозрачна опаковка. Много добре се справя с всякакви петна, предполагам, че и с тези също. Само не мога да се сетя за името, на мен ми свърши и като се заредя пак, ще го напиша.

09 Фев 2017, 16:01

dessiblond написа:Има един бял сапун, който си купих от едно малко непретенциозно магазинче, в прозрачна опаковка. Много добре се справя с всякакви петна, предполагам, че и с тези също. Само не мога да се сетя за името, на мен ми свърши и като се заредя пак, ще го напиша.

Те са точно такива смотани сапуни, водят се за петна, напълно невзрачни, но вършат супер работа. аз вземам такива от Кауфланд.

10 Фев 2017, 00:11

От дезодорантите може и по-лесно да се махат, но от ролките доста по-трудно става, след пране в пералнята пак си личат. Дали ще се махнат с този сапун ,ако ги натъркам ?

12 Фев 2017, 08:54

pavleta написа:От дезодорантите може и по-лесно да се махат, но от ролките доста по-трудно става, след пране в пералнята пак си личат. Дали ще се махнат с този сапун ,ако ги натъркам ?

Можеш да пробваш, но според мен ще трябва нещо по-ефикасно... Макар че аз нямам никавки проблеми с петна под мишниците, може би на бели дрехи си личат?

31 Май 2018, 17:23

Аз все още търся "вълшебният препарат", който да помогне за премахване на следи от дезодорант по дрехите, но не намирам такъв. Затова просто смених тениските и... дезодоранта. В момента използвам този на Адидас и мога да кажа, че съм много доволна. Не оставя следи и позволява да нося любимите дрехи дълго време.

01 Юни 2018, 14:10

имала съм подобен проблем с ръбовете на потниците, подмишниците, образува се едно "твърдо" място от комбинацията може би на пот и дезедорант. Но при пране всичко изчезва, не съм имала проблеми.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3