25 Мар 2015, 23:22
26 Мар 2015, 10:27
26 Мар 2015, 13:55
Yunona написа:
Друг любим начин на приготвяне - пълнени тиквички. Издълбавам, леко запичам на силна фурна и приготвям пълнеж според наличностите в хладилника и вдъхновението. Най-експлоатирани варианти у дома: задушен лук и чесън (зелени), смес от сирена, задушената вътрешност на тиквичките; лук, чесън, бекон, кашкавал, задушената вътрешност на тиквичките; полусварена киноа (просо), смесена със задушен лук, морков, подправки; ориз и зеленчуци; пилешко филе, чесън, морков, малко ориз.
26 Мар 2015, 14:12
Elica написа:Когато ги правиш такъв тип "лодки" им викам аз, как ги приготвяш, че да станат сготвени самите лодки. Аз правих мин. година, но самата ми тиквичка остана сурова, въпреки че след като я издълбах я пекох преди да ѝ сложа пълнежа, вода или нещо слагаш ли?Най-накрая на другия ден нарязах лодките и ги изпържих.
26 Мар 2015, 14:51
26 Мар 2015, 16:01
27 Мар 2015, 11:08
14 Апр 2015, 16:53
14 Апр 2015, 17:06
15 Апр 2015, 10:13