Monika_Spasova написа:Опитах чипс от тиквички, адски вкусно нещо! Нарязва се тиквичката на много тънко с белачката или както ви е удобно ;) посолява се и се оставя докато си приготвите сместта., а тя е от галета, пармезан, магданоз, сол, черен пипер. Потапя се чипса в мляко, после в тази смес и се реди в тавичка за печене. Става за около 20 минути готов, когато придобие вкусна златиста коричка е време за хапване. :) Вярно, че е доста диетичен и е много вкусен, така че пробвайте! :)
Monika_Spasova написа:Опитах чипс от тиквички, адски вкусно нещо! Нарязва се тиквичката на много тънко с белачката или както ви е удобно ;) посолява се и се оставя докато си приготвите сместта., а тя е от галета, пармезан, магданоз, сол, черен пипер. Потапя се чипса в мляко, после в тази смес и се реди в тавичка за печене. Става за около 20 минути готов, когато придобие вкусна златиста коричка е време за хапване. :) Вярно, че е доста диетичен и е много вкусен, така че пробвайте! :)
renetka написа:Monika_Spasova написа:Опитах чипс от тиквички, адски вкусно нещо! Нарязва се тиквичката на много тънко с белачката или както ви е удобно ;) посолява се и се оставя докато си приготвите сместта., а тя е от галета, пармезан, магданоз, сол, черен пипер. Потапя се чипса в мляко, после в тази смес и се реди в тавичка за печене. Става за около 20 минути готов, когато придобие вкусна златиста коричка е време за хапване. :) Вярно, че е доста диетичен и е много вкусен, така че пробвайте! :)
Леле супер много благодаря за тази рецепта. Млякото кисело ли е? Нали само на един ред се реди тиквичката?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта