26 Мар 2015, 16:28
26 Мар 2015, 16:37
renetka написа:Мисля, че Джейми Оливър го слага в много от рецептите си
27 Мар 2015, 10:47
27 Мар 2015, 11:20
Pipilota написа:На мен много ми подхожда джинджифила на прах, когато правя разни крекери или соленки, много специфичен купешки вкус придава)
27 Мар 2015, 12:57
30 Мар 2015, 15:36
Kaya написа:Сега се чудя, имам едни броколи у нас, дали ще се получат добре, ако им пусна няколко парченца джинжифил вътре) дали ще налютяват?
А иначе си мисля, че джинджифила супер добре ще подхожда на патладжан
30 Мар 2015, 15:47
renetka написа:Kaya написа:Сега се чудя, имам едни броколи у нас, дали ще се получат добре, ако им пусна няколко парченца джинжифил вътре) дали ще налютяват?
А иначе си мисля, че джинджифила супер добре ще подхожда на патладжан
Не съм се сещалаСега ми остана от доставката на суши от Хепи малко от маринования им...смятам тази седмица да го метна в нешо готвено
30 Мар 2015, 15:49
renetka написа:Pipilota написа:На мен много ми подхожда джинджифила на прах, когато правя разни крекери или соленки, много специфичен купешки вкус придава)
О, трябва да пробвам...аз досега на прах не съм взимала.
30 Мар 2015, 15:51
nadqta написа:Задължително трябва да опиташ джинджифил на прах, аз го слагам навсякъде, сега съм си взела и едно пликче на работа, слагам си във водата, а в чая става много добре, особено докато е горещ![]()
30 Мар 2015, 16:08