renetka написа:Мисля, че Джейми Оливър го слага в много от рецептите си
Pipilota написа:На мен много ми подхожда джинджифила на прах, когато правя разни крекери или соленки, много специфичен купешки вкус придава )
Kaya написа:Сега се чудя, имам едни броколи у нас, дали ще се получат добре, ако им пусна няколко парченца джинжифил вътре ) дали ще налютяват? А иначе си мисля, че джинджифила супер добре ще подхожда на патладжан
renetka написа:Kaya написа:Сега се чудя, имам едни броколи у нас, дали ще се получат добре, ако им пусна няколко парченца джинжифил вътре ) дали ще налютяват? А иначе си мисля, че джинджифила супер добре ще подхожда на патладжан
Не съм се сещала Сега ми остана от доставката на суши от Хепи малко от маринования им...смятам тази седмица да го метна в нешо готвено
renetka написа:Pipilota написа:На мен много ми подхожда джинджифила на прах, когато правя разни крекери или соленки, много специфичен купешки вкус придава )
О, трябва да пробвам...аз досега на прах не съм взимала.
nadqta написа:Задължително трябва да опиташ джинджифил на прах, аз го слагам навсякъде, сега съм си взела и едно пликче на работа, слагам си във водата, а в чая става много добре, особено докато е горещ
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта