Kremiliya написа:Аз мисля да пробвам нещо с джинджифил, но се притеснявам, че ще стане доста люто а у нас никой не яде люта храна.
Просто ще сложиш малко А и джинджифилът не е като лютата чушка...
Kremiliya написа:Аз мисля да пробвам нещо с джинджифил, но се притеснявам, че ще стане доста люто а у нас никой не яде люта храна.
Rali_hr написа:Джинджифилът на прах ми е по-лесен да се слага в ястията. Гледах една рецепта по 24 kitchen, в която една там - Сара някаква си, тя готвеше зеленчуци - тиквичка, домат, патладжан и сложи нарязан на ситно джинджифил, много ми се прииска да го пробвам.
Snejna написа:Джейми Оливър е луд обаче! Много готини рецепти има
Snejna написа:Джейми Оливър е луд обаче! Много готини рецепти има
marsu написа:Учудвам се, че на никой не му дойде на ум да направи козунак с джинджифил, сигурно ще се получи добре, като джинджифилените меденки по Коледа
renetka написа:marsu написа:Учудвам се, че на никой не му дойде на ум да направи козунак с джинджифил, сигурно ще се получи добре, като джинджифилените меденки по Коледа
Ооо да, беее Аз обаче още не съм се престрашила да почна да се пробвам в правенето на козунаци
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта