Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
26 Мар 2015, 16:24
Сега е моментът да измолиш мъжът си да ги смените с пердета или с друг тип щори, които биха ти били лесни за миене

Аз много харесвам пердетата и у нас тази година накарах нашите да ми купят и да махнем същите щори.
16 Дек 2016, 18:35
Аз ги чистя с веро и кухненска хартия. Поогъвам ги тук-там, но какво да се прави

.
25 Юли 2017, 09:14
Сваляш ги и в банята, удряш им един душ, подсушаваш малко и окачаш. Нищо трудно.
25 Юли 2017, 11:53
Аз също ги свалям и почиствам така, макар че е доста лесно да се направи и на място, ако се почистват редовно.
31 Авг 2017, 10:49
Като всяко нещо, ако се почистват редовно няма да имат нужда от някакво специално почистване. От време на време ги минавам с кърпата, като са отворени ги измивам от двете страни. Не ми се е налагало да правя нещо по-сложно и по-специално.Майка ми на село ги измива на двора, но това няма как да го приложа у нас.
31 Авг 2017, 14:23
Свалям ги и ги слагам в банята минавам ги с душа, забърсвам ги и ги окачам. за 1 час съм готова с цеия апартамент.
25 Сеп 2017, 14:54
Аз с мокри кърпи си ги забърсвам редовно и съм много доволна, пък ис тава много бързо и много лесно, почиствам и толкова. Изобщо не свалям, не е много трудоемко да се свърши на място, така както се почиства и другия прах из жилището.
02 Май 2018, 17:03
Опитай с обикновен чорап. Постави го върху ръката и забърши всеки прозорец по отделно. Надявам се да съм помогнала.