Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Мнениеот kauda » 25 Мар 2015, 14:10

Когато бях тийнейджърка бяха на мода прашките и от тогава нося постоянно такова бельо... :)И изобщо гледка като тази си беше ежедневие!

thong1.jpg
thong1.jpg (56.42 KiB) Прегледано 2443 пъти

Обаче сега, след като вече нося прашки ежедневно повече от 10 години се замислям, дали не е истина това, което се твърди, а именно, че те са най-нехигиеничното бельо и дори могат да бъдат вредни. :roll: Но да си признаем прашките имат своите предимства - могат да се носят под всякакви дрехи и стоят винаги добре! :mrgreen:
За щастие, досега не съм имала проблеми с прашките, но никой не е застрахован, нали? :)
Според мен това е поредния мит, но все пак не трябва да пренебрегваме с недоверие винаги думите на специалистите, затова питам и нормалните хора: :D
Носите ли прашки и мислите ли, че могат да бъдат вредни?
Аватар
kauda

Re: Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Мнениеот Rali_hr » 25 Мар 2015, 14:32

Никога не съм обичала да нося прашки, предпочитам класическите бикини или боксерки. :) Прашките само под рокли и от време на време, не ми харесват, а и не са ми удобни, пък и като цяло се чувствам все едно съм без бельо. Не знам до колко са вредни, но в никакъв случай не виждам нищо полезно в тях. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Ваня Стойчева » 25 Мар 2015, 14:53

Все още нося, но много рядко. Вярно, че за мен това е най-удобното бельо, но наистина не мисля, че е много хигиенично, затова избягвам. Обличам когато дрехите ми го изискват, иначе не.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот kalinka-kuku » 25 Мар 2015, 16:15

Винаги са ми били грозни прашките, особено пък на някои увиснали целулитени дупета, каквито имаме 80% от жените. :)) Затова аз мога да кажа, че не нося прашки изобщо, дори нямам нито един чифт в шкафа.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот silver933 » 25 Мар 2015, 16:21

marsu написа:Винаги са ми били грозни прашките, особено пък на някои увиснали целулитени дупета, каквито имаме 80% от жените. :)) Затова аз мога да кажа, че не нося прашки изобщо, дори нямам нито един чифт в шкафа.

Абе не е така! :)) Много голям почитател съм на дамите по прашки, макар че си права, не на всеки стоят добре - по-хубаво са дамите в боксерки. Но от здравословна гледна точка - всичко не опира ли повече до хигиената?
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Мар 2015, 16:51

Абе хигиена, хигиена, но може ли по цял ден си с едно бельо без да можеш да минеш и да се преоблечеш и поизмиеш, така че... Иначе и аз мисля, че са доста вредни, като се има предвид, че само мърдат насам натам и включително разните му и бактерии ... :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Slavena » 25 Мар 2015, 18:01

Винаги ходя с прашки, не мога да си представя да съм с друго бельо, не съм имала проблеми и оплаквания, а и е по-красиво и сексапилно. Никога не се знае кога ще ми потрябва хубаво бельо. ;)
Slavena

Мнениеот Daniela Damyanova » 25 Мар 2015, 18:22

Преди време носех само прашки,но ми се появи здравословен проблем-хемороиди.Оказа се,че е от прашките.Лятото,когато се потиш трябва да се сменят много често.Спрях за известно време и всичко утихна без да се лекувам.Миналото лято обух веднъж,заради една рокля и само след около час,болките бяха непоносими еи така,изведнъж.На другия ден на лркар-виновни бяха прашките.Никога повече няма са сложа това чудо.
Daniela Damyanova

Мнениеот Slavena » 26 Мар 2015, 10:37

Daniela Damyanova написа:Преди време носех само прашки,но ми се появи здравословен проблем-хемороиди.Оказа се,че е от прашките.Лятото,когато се потиш трябва да се сменят много често.Спрях за известно време и всичко утихна без да се лекувам.Миналото лято обух веднъж,заради една рокля и само след около час,болките бяха непоносими еи така,изведнъж.На другия ден на лркар-виновни бяха прашките.Никога повече няма са сложа това чудо.

Много неприятно! Не съм знаела, че могат такива проблеми да се докарат от прашките :))
Slavena

Мнениеот Gorica23 » 27 Мар 2015, 16:36

Daniela Damyanova написа:Преди време носех само прашки,но ми се появи здравословен проблем-хемороиди.Оказа се,че е от прашките.Лятото,когато се потиш трябва да се сменят много често.Спрях за известно време и всичко утихна без да се лекувам.Миналото лято обух веднъж,заради една рокля и само след около час,болките бяха непоносими еи така,изведнъж.На другия ден на лркар-виновни бяха прашките.Никога повече няма са сложа това чудо.

Да, неприятно, но логично, като се има предвид откъде минава тинката част. :)
Gorica23

Следваща

Назад към Приказки по женски