Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева
Правила на форума
Добави отговор

Обичате ли да обличате по-екстравагантно кучето си?

25 Мар 2015, 16:58

Не разбирам модата, която сякаш главната им цел е издевателството над животните?! Разбирам да облечеш на кучето анорак, за да не му е студено на -20 градуса през зимата, друго е да го гласиш с пачки или фракове, сякаш за животното това има значение :evil: :evil:
cbc.jpg
cbc.jpg (24.57 KiB) Прегледано 1564 пъти
Разбирам ти самият да намираш за необходимо да изразяваш себе си чрез дрехите, но от друга страна какво да ти виновно животното, та да изразяваш своята позиция чрез него?! :roll:

Не разбирам по-екстравагантното обичане на кучетата, вие често ли го правите и какво ви кара да намъкнете кучето си в костюм на Дядо Коледа или пък в пачка :shock: :shock: :roll:

Re: Обичате ли да обличате по-екстравагантно кучето си?

25 Мар 2015, 17:07

Това и аз не го намирам за нормално и намирам една причина, за да се прави това нещо - избиване на комплекси от млади девойки, нищо друго!

25 Мар 2015, 17:10

Не намирам нищо ненормално в това да направиш кучето си още по-сладко. Дъщеря ми, например, постоянно поръчва от интернет някакви костюмчета за момиченцето ни, а тя с удоволствие си го носи, нито я притеснява, нито нищо :idea:

25 Мар 2015, 17:21

Ама моля ви се това е супер мода, особено пък, ако имаш Йокширски териер и да е облечен като абсурдно създание придружавано от някоя малка 14 годишна новоизпечена кифла. :mrgreen:

25 Мар 2015, 17:35

На мен много ми харесват такива кученца много искам да имам такова, за щастие мама ми обеща, когато ме приемат в университета да ми купи и ще го обличам точно така ;))

25 Мар 2015, 17:58

Винаги съм ги харесвала такива кученца, много искам да си имам едно и да го обличам в различни дрешки, според мен е много сладко, вместо да имаш дъщеря, можеш да имаш куче, което винаги ще е малко и ще те слуша ;)

26 Мар 2015, 00:02

Slavena написа:Винаги съм ги харесвала такива кученца, много искам да си имам едно и да го обличам в различни дрешки, според мен е много сладко, вместо да имаш дъщеря, можеш да имаш куче, което винаги ще е малко и ще те слуша ;)

Забележително заключение!! На колко години си, Славена? :) :) :)

26 Мар 2015, 10:01

Yunona написа:
Slavena написа:Винаги съм ги харесвала такива кученца, много искам да си имам едно и да го обличам в различни дрешки, според мен е много сладко, вместо да имаш дъщеря, можеш да имаш куче, което винаги ще е малко и ще те слуша ;)

:roll: Какво значение имат години, на 21 съм, има ли разлика дали съм на 20 или на 50, това което харесвам няма да се промени. :)

26 Мар 2015, 12:32

Не ми харесва особено, но някои дребни породи кученца са свикнали с това, а и са сладки, бих си облякла кучето за някоя снимка да речем, но не бих го водила така постоянно. ;)

26 Мар 2015, 14:03

Slavena написа:
Yunona написа:

:roll: Какво значение имат години, на 21 съм, има ли разлика дали съм на 20 или на 50, това което харесвам няма да се промени. :)

Въпросът ми беше за наблюдението, че вместо да имаш дъщеря, можеш да имаш куче и посочените безспорни предимства на кучето :) :) :)
Лично аз имам две дъщери, имала съм и кученце (което с удоволствие обличах).
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2