И тъй като това наистина е любимата ми риза, а никога не съм можела да се справям с упоритите петна се надявам да ми дадете някой друг съвет, как да изчистя петното, пък и не само това.

borkova написа:Пробва ли с Вениш, това е единственото, което ме е спасявало, дори и от кафе, друг вариант съм чувала с горещо мляко, но не зная колко е ефикасен този съвет
miron написа:borkova написа:Пробва ли с Вениш, това е единственото, което ме е спасявало, дори и от кафе, друг вариант съм чувала с горещо мляко, но не зная колко е ефикасен този съвет
Аз премахвам някои петна с истинско домашно кисело мляко, особено петна от плодове много добре се почистват така, за кафето обаче не знам
kauda написа:miron написа:borkova написа:Пробва ли с Вениш, това е единственото, което ме е спасявало, дори и от кафе, друг вариант съм чувала с горещо мляко, но не зная колко е ефикасен този съвет
Аз премахвам някои петна с истинско домашно кисело мляко, особено петна от плодове много добре се почистват така, за кафето обаче не знам
Наистина ли киселото мляко може да почиства петната? Това не го знаех, супер!
miron написа:Да, много добре се получава, череши така съм чистил.
Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта