23 Мар 2016, 11:47
balsam написа:Мускулести тип културист хич не са ми по вкуса. Да си отглеждат както искат мускулите, един приятен релеф е по-добре от напомпана кукла.
23 Мар 2016, 15:20
asdddwww написа:balsam написа:Мускулести тип културист хич не са ми по вкуса. Да си отглеждат както искат мускулите, един приятен релеф е по-добре от напомпана кукла.
Виж, кво :) Мускулест не изглежда да прилича на бодибилдинг. :) Но всички мързеливци си представят, че една жена като тренира с тежести и прилича на чудовище. ;) Не, не е така. Прилича на яка мацка, по която изплезваме езици. Не е особено красиво и да видиш някоя кьощава с увиснал седалище. За тва е фитнеса, задника да е готин.
24 Мар 2016, 11:30
asdddwww написа:balsam написа:Мускулести тип културист хич не са ми по вкуса. Да си отглеждат както искат мускулите, един приятен релеф е по-добре от напомпана кукла.
Виж, кво :) Мускулест не изглежда да прилича на бодибилдинг. :) Но всички мързеливци си представят, че една жена като тренира с тежести и прилича на чудовище. ;) Не, не е така. Прилича на яка мацка, по която изплезваме езици. Не е особено красиво и да видиш някоя кьощава с увиснал седалище. За тва е фитнеса, задника да е готин.
24 Мар 2016, 17:28
m0n4eto написа:asdddwww написа:balsam написа:Мускулести тип културист хич не са ми по вкуса. Да си отглеждат както искат мускулите, един приятен релеф е по-добре от напомпана кукла.
абсолютно е така, готино бразилско дупе става или с много работа във фитнеса с тежести или направо с имплант. като говорим за естетика и двете са за предпочитане пред увисналия вид
25 Мар 2016, 11:29
m0n4eto написа:asdddwww написа:balsam написа:Мускулести тип културист хич не са ми по вкуса. Да си отглеждат както искат мускулите, един приятен релеф е по-добре от напомпана кукла.
абсолютно е така, готино бразилско дупе става или с много работа във фитнеса с тежести или направо с имплант. като говорим за естетика и двете са за предпочитане пред увисналия вид
25 Мар 2016, 13:37
mamina написа:m0n4eto написа:asdddwww написа:Виж, кво :) Мускулест не изглежда да прилича на бодибилдинг. :) Но всички мързеливци си представят, че една жена като тренира с тежести и прилича на чудовище. ;) Не, не е така. Прилича на яка мацка, по която изплезваме езици. Не е особено красиво и да видиш някоя кьощава с увиснал седалище. За тва е фитнеса, задника да е готин.
Бразилското дупе си е характеристика на латиноамериканките, структура. Някои колкото и да се потят, не могат да постигнат този ефект. А и не е задължително дупето ти да е такова, достатъчно е да е стегнато. Някоя жена, която изобщо няма оформено дупе по рождение, плоска е отзад, да се оформи, но да си правиш даденостите още по-забележителни от немай къде....
28 Мар 2016, 09:39
28 Мар 2016, 12:47
analizatorka написа:Мъжа ти ако те е харесал без бразилско дупе защо да се напъваш да разваляш това, което природата е направила така. Какво ще докажеш и на кого, като си направиш такова дупе, например, по хирургичен начин? За тренировките по го разбирам.
28 Мар 2016, 12:52
28 Мар 2016, 15:27