28 Мар 2016, 17:34
m0n4eto написа:тогава защо имаме тема "как да бъда отново жена в очите на съпруга ми", а не примерно в сърцето
Е то не е ли същото? :) т.е. пак да те пожелае, не е непременно свързано с външния вид. Много двойки се желаят, дори и жената ако няма перфектни мерки. :) Значи по-скоро за мен желанието идва някъде от вътре, а не само от очите.
29 Мар 2016, 08:33
m0n4eto написа:тогава защо имаме тема "как да бъда отново жена в очите на съпруга ми", а не примерно в сърцето
Мъжете попиват с очите си също и жестове, поведение, както казва fawla. На тях сигнал им дават очите
06 Апр 2016, 15:52
Монче, очите са важни, да с тях виждаме и събираме информация, но да не забравяме, че всъщност обичаме със сърцето и то диктува нашите желания, а не това, което виждат очите ни. Може да виждаме някоя перфекта мацка и да нямаме желание да я оправим, а за сметка на това, да имам някое невзрачно на външен вид момиче, което с държанието си ни подлудява.
07 Апр 2016, 10:17
да, по филмите и книгите романтичната страна на неща, но в ежедневието за съжаление не се случват точно така нещата. почне ли да има еднообразие и предвидимост между двамата, включително за външния вид, с годините може да си има обич и приятелство, но страстта си заминава.
и не само там.работа като си търсиш, даже и да имаш голяма квалификация, начина по който изглеждаш и се държиш , пак може да те лиши от шанса
19 Апр 2016, 13:54
m0n4eto написа:да, по филмите и книгите романтичната страна на неща, но в ежедневието за съжаление не се случват точно така нещата. почне ли да има еднообразие и предвидимост между двамата, включително за външния вид, с годините може да си има обич и приятелство, но страстта си заминава.
и не само там.работа като си търсиш, даже и да имаш голяма квалификация, начина по който изглеждаш и се държиш , пак може да те лиши от шанса
Това доказва колко поръхностно общество сме станали.
19 Апр 2016, 15:39
Malina написа:m0n4eto написа:да, по филмите и книгите романтичната страна на неща, но в ежедневието за съжаление не се случват точно така нещата. почне ли да има еднообразие и предвидимост между двамата, включително за външния вид, с годините може да си има обич и приятелство, но страстта си заминава.
Това доказва колко поръхностно общество сме станали.
Максимата "По дрехите те приемат, а по акъла те изпращат" е валидна отдавна, така че проблема не е в нашето общество.
19 Апр 2016, 16:15
Така и трябва да бъде - първо външният ти вид насочва първоначално хората, после като поговорят с теб и си ползваш акъла преценяват дали изобщо ставаш или не. За по-дълбоките неща, които те изграждат като личност, си трябва време да се открият от когото трябва.
20 Апр 2016, 10:13
Винаги съм се чудела защо има толкова много хора, които се стремят да разграничават вътрешното и външното "аз" на човека и как има немалко хора, които смятат почти за достойнство да пренебрегват едното, за сметка на другото. Все едно ако занемариш външността, обезателно подчертаваш интелекта. И двете неща трябва да вървят ръка за ръка.
20 Апр 2016, 11:17
Yarost написа:Винаги съм се чудела защо има толкова много хора, които се стремят да разграничават вътрешното и външното "аз" на човека и как има немалко хора, които смятат почти за достойнство да пренебрегват едното, за сметка на другото. Все едно ако занемариш външността, обезателно подчертаваш интелекта. И двете неща трябва да вървят ръка за ръка.
Разбира се, но не трябва да ставаме чак побъркани по въпроса, както тук се чувствам, че ме убеждават. Не всичко е в пластичните промени, моля ви се! Дори е смешно това, че видиш ли, понеже чувстваха охладняват, просто си направи по-хубави гърди и всичко ще е наред.
20 Апр 2016, 11:54
аз пък се чудя защо изобщо е нужно да трябва оправдаваш пола си пред съпруга си. как може той да престава да вижда жена в теб, след като си жена по природа и по съзнание. ако е заради вида, има хиляди начини да му се напомни.