Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот penny » 05 Юли 2016, 10:12

Дори и да не си се запуснала, приемаш ли половинката си за даденост, пак не е добре и пак може да доведе до проблеми. Обличаш се добре, поддържаш се, но не полагаш ли усилия да привлечеш партньора си, да го целуваш и докосваш на всяко минаване покрай него, както си го правила в началото на връзката, тръпката изчезва, разминавате се в къщата, правите дежурен с*кс и нещата замират.
penny

Мнениеот Pacienti » 06 Юли 2016, 16:56

Хахаха, локуме нямах това предвид под запуснатост, хигиената е много важна! :lol:
penny сетествено, че и в отношението към близкия човек трябва да полагаме грижи, но аз визирам този тип даденост, където не им пука как изглеждат вкъщи, имаме такива познати, дето мъжът ѝ я виждаше все размъкната, а като си хвана любовница за нея беше много учудващо.
Pacienti

Мнениеот penelopa » 07 Юли 2016, 09:39

Добре де, този човек само вкъщи ли е виждал жена си? Ако и като излиза тя се облича зле и е размъкната, разбирам. Но вкъщи не може ли човек да е по анцуг например, колко размъкната е била?
penelopa

Мнениеот gabinka_80 » 15 Юли 2016, 13:56

penny написа:Дори и да не си се запуснала, приемаш ли половинката си за даденост, пак не е добре и пак може да доведе до проблеми. Обличаш се добре, поддържаш се, но не полагаш ли усилия да привлечеш партньора си, да го целуваш и докосваш на всяко минаване покрай него, както си го правила в началото на връзката, тръпката изчезва, разминавате се в къщата, правите дежурен с*кс и нещата замират.

Всички двоийки преминават пред това, особено като се роди детето им и ве4е времето на жената не е само за мъжа а се появява и друг човек който има нужди от жената. ние имаме проблеми с мъжа ми точно заради това , че дъщеря ми отнема цялото ми време, а той постояно ме обижда и ми търси кусури.
gabinka_80

Мнениеот puhcheto » 15 Юли 2016, 14:28

Възможно ли е мъжете да ревнуват жените си от децата именно заради цялото внимание, което мъниците обсебват? Ако детето все е навряно в майка си и днем, и нощем, всеки би се изнервил поне веднъж дори от собственото си дете.
Аватар
puhcheto

Мнениеот Gold » 19 Юли 2016, 11:37

По принцип сигурно е възможно, но как го виждаш в контекста на темата? Майката не може да пренебрегва децата си.
Gold

Мнениеот Monika_Spasova » 19 Юли 2016, 15:28

То всичко е навързано, факт! Но това е, че мъжете много често след раждането пренебрегват сексуалните нужди и те самите ги нямат, не в резултат на запуснат вид на жената, или защото вече не я обичат, а просто някак си чисто психологически приемат жената за майка на децата им и им липсва вече сексуалното привличане.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Yarost » 20 Юли 2016, 11:25

А може и да си мисли, че тя няма желание и това да го спира да прави опити за интимност. Според мен, в тази етапи от живота е важно жената да показва, че няма намерение майчинството да означава край на личните преживявания със съпруга. Да продължава да си е суетна и кокетна, както преди това. С действията и поведението си да показва, че има желание той да гледа на нея не само като на майка на децата..
Yarost

Мнениеот Snejna » 20 Юли 2016, 11:34

Yarost написа:А може и да си мисли, че тя няма желание и това да го спира да прави опити за интимност. Според мен, в тази етапи от живота е важно жената да показва, че няма намерение майчинството да означава край на личните преживявания със съпруга. Да продължава да си е суетна и кокетна, както преди това. С действията и поведението си да показва, че има желание той да гледа на нея не само като на майка на децата..

Всичко зависи от това, дали мъжа си заслужава :) С други думи, ако той притиска жената и не ѝ помага е наглост дори д аси мисли за интимност. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Yarost » 20 Юли 2016, 11:40

Snejna
Говорим за момента, в който тя иска, но той спира да търси в нея и сексуален обект. От което малко по малко почват да се отдалечават. Иначе много ясно, че ако тя трябва да полага сама грижи за всичко след раждането, то и на нея самата няма да и се иска интимност с него. Даже тогава той ще трябва да си задава въпроса как да я привлече и отговорът ще е ясен - помагай повече вкъщи :grin:
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски