Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

29 Юли 2015, 16:48

Kremiliya написа:Не е лесно да се остави мъж, особено когато има и деца и всичко останало!

Да, но е по-добре да се прекратят нещата в етап, в който децата няма да страдат, а не когато вече са видели всичките кирливи ризи на родителите си, казвам го от личен опит!

03 Авг 2015, 17:16

ManiJani написа:
Kremiliya написа:Не е лесно да се остави мъж, особено когато има и деца и всичко останало!

Да, но е по-добре да се прекратят нещата в етап, в който децата няма да страдат, а не когато вече са видели всичките кирливи ризи на родителите си, казвам го от личен опит!

Не знам дали е така. В смисъл, какво значи кирливите ризи? Родителите са тези, които трябва да се държат като нормални хора и да мислят какво правят, а не да пищят и крещят пред децата си.

03 Авг 2015, 17:29

Просто трябва да мислите за себе си като за жена, а не като за робот вкъщи и като домакиня. Децата ще са щастливи, ако у вас не всичко е подредено по конец, ако са гледали 1 час повече тв, а вие сте правили секс, какво толкова?! :)

04 Авг 2015, 13:51

Забелязвате ли, че жените обикновено са тези, които се стремят да запазят връзката си? Имам предвид.. мъжете сякаш го приемат за нормално и им е все тая какво да се случва, а когато им омръзне си намират друга, а жените все търсят начини и варианти да запазят семейстовото и отното да станат прекрасни в очите на съпруга си...

04 Авг 2015, 14:54

Elica написа:Забелязвате ли, че жените обикновено са тези, които се стремят да запазят връзката си? Имам предвид.. мъжете сякаш го приемат за нормално и им е все тая какво да се случва, а когато им омръзне си намират друга, а жените все търсят начини и варианти да запазят семейстовото и отното да станат прекрасни в очите на съпруга си...

ПОДКРЕПЯМ! Въпреки че има какви ли не случаи, но е така в общия, а дори и жената да зареже мъжа, то той се прави, че му е била ясна ситуация, ех, това мъжко его!

04 Авг 2015, 16:12

Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!? :evil:

05 Авг 2015, 06:43

Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!? :evil:

И затова повечето семейства се развалят, щото вие все не искате да направите нищо. Прибирате се и сядате я на тв я на компютъра, евентуално, ако си някой супер баща гледаш детето за 20 минути и офф-каш изморен съм! На жената цялата отговорност и после искате да дойде и да прави секс с вас?! На кое отгоре, заради хубавите ви очи?! :P

05 Авг 2015, 10:20

Pipilota написа:
Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!? :evil:

И затова повечето семейства се развалят, щото вие все не искате да направите нищо. Прибирате се и сядате я на тв я на компютъра, евентуално, ако си някой супер баща гледаш детето за 20 минути и офф-каш изморен съм! На жената цялата отговорност и после искате да дойде и да прави секс с вас?! На кое отгоре, заради хубавите ви очи?! :P

Добре де, не разбирам това някакъв общ случай ли е, всички мъже ли така действат, аз не съм останала с такова впечатление? :shock: :shock:

05 Авг 2015, 10:42

Не мисля, че е единичен случай, а повечето семейства са така. Аз още не съм го видяла, но имам приятелки, които са омъжени от по 10 години и споделят почти същото. Все се надявам, че моят късмет ще е друг!

05 Авг 2015, 11:20

qwerryyy написа:Не мисля, че е единичен случай, а повечето семейства са така. Аз още не съм го видяла, но имам приятелки, които са омъжени от по 10 години и споделят почти същото. Все се надявам, че моят късмет ще е друг!

Глупости и прословутата женската солидарност.. никога не са доволни жените и вечно има за какво да са недоволни, тъй че моля ти се.. осъзнайте се най-накрая.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37