29 Юли 2015, 16:48
Kremiliya написа:Не е лесно да се остави мъж, особено когато има и деца и всичко останало!
03 Авг 2015, 17:16
ManiJani написа:Kremiliya написа:Не е лесно да се остави мъж, особено когато има и деца и всичко останало!
Да, но е по-добре да се прекратят нещата в етап, в който децата няма да страдат, а не когато вече са видели всичките кирливи ризи на родителите си, казвам го от личен опит!
03 Авг 2015, 17:29
04 Авг 2015, 13:51
04 Авг 2015, 14:54
Elica написа:Забелязвате ли, че жените обикновено са тези, които се стремят да запазят връзката си? Имам предвид.. мъжете сякаш го приемат за нормално и им е все тая какво да се случва, а когато им омръзне си намират друга, а жените все търсят начини и варианти да запазят семейстовото и отното да станат прекрасни в очите на съпруга си...
04 Авг 2015, 16:12
05 Авг 2015, 06:43
Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!?
05 Авг 2015, 10:20
Pipilota написа:Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!?
И затова повечето семейства се развалят, щото вие все не искате да направите нищо. Прибирате се и сядате я на тв я на компютъра, евентуално, ако си някой супер баща гледаш детето за 20 минути и офф-каш изморен съм! На жената цялата отговорност и после искате да дойде и да прави секс с вас?! На кое отгоре, заради хубавите ви очи?!
05 Авг 2015, 10:42
05 Авг 2015, 11:20
qwerryyy написа:Не мисля, че е единичен случай, а повечето семейства са така. Аз още не съм го видяла, но имам приятелки, които са омъжени от по 10 години и споделят почти същото. Все се надявам, че моят късмет ще е друг!