Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

10 Сеп 2015, 13:55

Pipilota написа:
Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!? :evil:

И затова повечето семейства се развалят, щото вие все не искате да направите нищо. Прибирате се и сядате я на тв я на компютъра, евентуално, ако си някой супер баща гледаш детето за 20 минути и офф-каш изморен съм! На жената цялата отговорност и после искате да дойде и да прави секс с вас?! На кое отгоре, заради хубавите ви очи?! :P

Виж сега, ние също имаме работа и отговорности, а в повечето случаи нашата работа носи повечето пари, които вие си намирате защо да харчите и обикновено е за някакви тъпотии. Отделно, физическото и психическото натоварване което търпим на работа и вкъщи ни идва в повече. Жената е вечно недоволна за нещо!

10 Сеп 2015, 14:04

Днес ми е кисело, мъжът на една приятелка се изнесе преди месец, остави я да се оправя сама с детето. В началото твърдеше, че има нужда от пространство, но вчера стана ясно, че от половин година има любовница и живеят под наем в апартамента на друг наш приятел. Не мога да ги разбера хората, горката се чувства предадена и от мъжа си и от приятели.

10 Сеп 2015, 14:49

Pacienti написа:Днес ми е кисело, мъжът на една приятелка се изнесе преди месец, остави я да се оправя сама с детето. В началото твърдеше, че има нужда от пространство, но вчера стана ясно, че от половин година има любовница и живеят под наем в апартамента на друг наш приятел. Не мога да ги разбера хората, горката се чувства предадена и от мъжа си и от приятели.

Ужасно е това! на това му се казва истинска наглост, не обичам такива неща, по-добре е да застане честно и ясно да заяви намеренията си. А децата трябва да се гледат от двамата родители!

10 Сеп 2015, 14:57

Ваня Стойчева написа:
Pacienti написа:Днес ми е кисело, мъжът на една приятелка се изнесе преди месец, остави я да се оправя сама с детето. В началото твърдеше, че има нужда от пространство, но вчера стана ясно, че от половин година има любовница и живеят под наем в апартамента на друг наш приятел. Не мога да ги разбера хората, горката се чувства предадена и от мъжа си и от приятели.

Ужасно е това! на това му се казва истинска наглост, не обичам такива неща, по-добре е да застане честно и ясно да заяви намеренията си. А децата трябва да се гледат от двамата родители!

От това най - много я боли, от ученици са заедно вече 15г., пак щеше да я боли, но щеше да го уважава ако беше постъпил честно. Извинението му да не вижда детето е, че като го види, после дълго време страда.

10 Сеп 2015, 15:03

Думи нямам, имаме на нашите години доста разведени приятели, малко са тези, които са постъпвали честно помежду си. Не знам кой има сили и как точно да зареже детето си, да не го вижда и чува и да се оправдава измислено след това... Кураж на приятелката ти, дано да си намери някой достоен за нея!

11 Сеп 2015, 13:39

А как бихте постъпили, ако той ви е изневерил и все пак искате да пробвате пак да продължите отношенията си. Как ще се постараете отново да бъдете възприети като жена в очите на мъжа си и вие какво ще очаквате от него?

11 Сеп 2015, 14:25

qwerryyy написа:А как бихте постъпили, ако той ви е изневерил и все пак искате да пробвате пак да продължите отношенията си. Как ще се постараете отново да бъдете възприети като жена в очите на мъжа си и вие какво ще очаквате от него?

След изневяра, трябва и двамата да искат да останат заедно, само единия ако иска... насила хубост не става.

11 Сеп 2015, 16:40

Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха :lol: :lol: :lol:
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

11 Сеп 2015, 17:03

rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха :lol: :lol: :lol:
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мале, Пчела ти си била истинска Оса! :lol: :lol: :lol: Много си лоша да знаеш! Горкия твоя какво го чака с такава пламенна съпруг ане знам :)

05 Окт 2015, 15:27

rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха :lol: :lol: :lol:

хахах :) много си лоша, наистина! :) Бива ли такова нещо?Той знае ли какви ги мислиш за гърба му? :geek: :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37