10 Сеп 2015, 13:55
Pipilota написа:Локумът написа:Щото не искаме да ви притесняваме, за тва не правим нищо. Вашето нищо ми няма е такава мътна вода, че няма на къде повече! Дума не казвате от къде да знаем какво не ви е наред?!?
И затова повечето семейства се развалят, щото вие все не искате да направите нищо. Прибирате се и сядате я на тв я на компютъра, евентуално, ако си някой супер баща гледаш детето за 20 минути и офф-каш изморен съм! На жената цялата отговорност и после искате да дойде и да прави секс с вас?! На кое отгоре, заради хубавите ви очи?!
10 Сеп 2015, 14:04
10 Сеп 2015, 14:49
Pacienti написа:Днес ми е кисело, мъжът на една приятелка се изнесе преди месец, остави я да се оправя сама с детето. В началото твърдеше, че има нужда от пространство, но вчера стана ясно, че от половин година има любовница и живеят под наем в апартамента на друг наш приятел. Не мога да ги разбера хората, горката се чувства предадена и от мъжа си и от приятели.
10 Сеп 2015, 14:57
Ваня Стойчева написа:Pacienti написа:Днес ми е кисело, мъжът на една приятелка се изнесе преди месец, остави я да се оправя сама с детето. В началото твърдеше, че има нужда от пространство, но вчера стана ясно, че от половин година има любовница и живеят под наем в апартамента на друг наш приятел. Не мога да ги разбера хората, горката се чувства предадена и от мъжа си и от приятели.
Ужасно е това! на това му се казва истинска наглост, не обичам такива неща, по-добре е да застане честно и ясно да заяви намеренията си. А децата трябва да се гледат от двамата родители!
10 Сеп 2015, 15:03
11 Сеп 2015, 13:39
11 Сеп 2015, 14:25
qwerryyy написа:А как бихте постъпили, ако той ви е изневерил и все пак искате да пробвате пак да продължите отношенията си. Как ще се постараете отново да бъдете възприети като жена в очите на мъжа си и вие какво ще очаквате от него?
11 Сеп 2015, 16:40
11 Сеп 2015, 17:03
rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха![]()
![]()
![]()
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд!![]()
![]()
05 Окт 2015, 15:27
rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха![]()
![]()
![]()
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд!![]()
![]()