Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Harmony » 06 Окт 2015, 10:52

kauda написа:
rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха :lol: :lol: :lol:
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

хахах :) много си лоша, наистина! :) Бива ли такова нещо?Той знае ли какви ги мислиш за гърба му? :geek: :mrgreen:

Не е точно така, ако знаете, че и двамата не можете с един и същи партньор и няма да можете в близките 30 години да издържите само с половинката си, то идва момент, в който се усеща нуждата всеки да си погледне някакъв свой живот... ;) ако това, разбира се, не пречи на отношенията с партньора му...
Аватар
Harmony

Мнениеот dinkog » 09 Окт 2015, 11:19

Познавам едно семейство, в което двамата имат собствен личен живот, но живеят заедно и прочие, Имат общ бизнес, гледат си децата и така. Не са развалили семейството си, но всеки си прави каквото си иска. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот Pacienti » 12 Окт 2015, 12:17

dinkog написа:Познавам едно семейство, в което двамата имат собствен личен живот, но живеят заедно и прочие, Имат общ бизнес, гледат си децата и така. Не са развалили семейството си, но всеки си прави каквото си иска. :mrgreen:

Това е рядкост, рано или късно емоциите надделяват... :!:
Pacienti

Мнениеот Lollipop » 12 Окт 2015, 12:35

Динког де ги намери такива, повечето не бих казала, че имат някаква поносимост към другия, а ако има наглостта да живее щастливо.. нараво е някакво нахалство :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот qwerryyy » 11 Ное 2015, 12:47

Pacienti написа:
dinkog написа:Познавам едно семейство, в което двамата имат собствен личен живот, но живеят заедно и прочие, Имат общ бизнес, гледат си децата и така. Не са развалили семейството си, но всеки си прави каквото си иска. :mrgreen:

Това е рядкост, рано или късно емоциите надделяват... :!:

И аз си мисля, че ще е до време или наистина просто имат желязно приятелство помежду си. Явно други чувства няма.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Rali_hr » 16 Дек 2015, 11:15

Важното е всички в семейството да са доволни, а дали заедно или по отделно вече е друг въпрос, но ако няма щастие няма как да станат нещата , нали така. ;)
А за да се събуди на ново любовта и романтиката, малко по-разкрепостено държание и малко повече занимания лично. :) Стига с тези деца, те ще пораснат, но мъжете ви остават.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 21 Дек 2015, 15:24

и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
аз направо ще те попитам,според имаш ли нужда да се пипнеш оттук-оттам,за да изглеждаш по-добре?
annamaria

Мнениеот MerryPop » 21 Дек 2015, 15:42

annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
аз направо ще те попитам,според имаш ли нужда да се пипнеш оттук-оттам,за да изглеждаш по-добре?

Определено нямам никаква нужда от "пипане" оттук-оттам, ако се няма предвид това да е буквално, а извършителят да е мъжът ми. И без друго съм се взела в ръце, редовно си ходя до салона за красота - прическа, маникюр, педикюр, всекидневно лек, ненатрапчив грим, сякаш и в неговите очи се промениха някои неща...
MerryPop

Мнениеот S_Milenska » 21 Дек 2015, 16:35

annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.

много си права, че може би ѝ куца нещо във външния вид!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mihaella » 21 Дек 2015, 17:41

S_Milenska написа:

много си права, че може би ѝ куца нещо във външния вид!

Често жените страдат от подобни комплекси, нормално то или малки гърди, или големи дупета, дали тънки устни, все нещо куца, ама за всичко пък си има решение... какво :grin: :grin:
mihaella

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски