21 Дек 2015, 17:45
Не е ли откачено да тръгнеш да се тунинговаш, след като досега те е харесвал, изведнъж заради малките ти устни и да не те иска, или може би заради малките гърди? Важното е козметиците да имат работа ми се струва...
21 Дек 2015, 18:05
rabotnata pchela написа:Не е ли откачено да тръгнеш да се тунинговаш, след като досега те е харесвал, изведнъж заради малките ти устни и да не те иска, или може би заради малките гърди? Важното е козметиците да имат работа ми се струва...
Те козметици едно на ръка, ама след тунинга няма как да не предизвика интерес, не зная в коя посока ще е, дали с положителен или отрицателен знак, но със сигурност ще го има!
22 Дек 2015, 15:28
mihaella написа:S_Milenska написа:annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
аз направо ще те попитам,според имаш ли нужда да се пипнеш оттук-оттам,за да изглеждаш по-добре?
много си права, че може би ѝ куца нещо във външния вид!
Често жените страдат от подобни комплекси, нормално то или малки гърди, или големи дупета, дали тънки устни, все нещо куца, ама за всичко пък си има решение... какво

именно. аз затова казвам,че понякога когато не се чувстваме красиви,нещата могат да претърпят промяна. така че, ако имаш малки устни,проблем няма,правиш ги по-големи, така е и с гърдите.
22 Дек 2015, 15:40
annamaria написа:именно. аз затова казвам,че понякога когато не се чувстваме красиви,нещата могат да претърпят промяна. така че, ако имаш малки устни,проблем няма,правиш ги по-големи, така е и с гърдите.

Ако мъжът ѝ има толкова голям проблем с малките ѝ устни, надали щеше да се ожени за нея и да ѝ направи дете, не мислиш ли?
22 Дек 2015, 16:54
rabotnata pchela написа:annamaria написа:именно. аз затова казвам,че понякога когато не се чувстваме красиви,нещата могат да претърпят промяна. така че, ако имаш малки устни,проблем няма,правиш ги по-големи, така е и с гърдите.

Ако мъжът ѝ има толкова голям проблем с малките ѝ устни, надали щеше да се ожени за нея и да ѝ направи дете, не мислиш ли?
Особено за устните е някакъв кошмар силиконът, никога не изглежда добре и естествено, всички мацки със силикон в устните, които съм виждала нито могат да артикулират правилно, нито да се хранят нормално, аз не смятам това за ок
23 Дек 2015, 12:19
момичета,аз не говоря за силикон,а например за малко хиалуронова киселина в устните. стои много по-естествено и красиво.
23 Дек 2015, 12:57
annamaria написа:момичета,аз не говоря за силикон,а например за малко хиалуронова киселина в устните. стои много по-естествено и красиво.

Особено за горна устна... нищо никак не стои, не мога да се съглася, изглеждат като възпалени и подути, за долна е по-ок, но е факт, че на повечето мацки, които прибягват до това, то имат или тънки, или несъразмерни устни...
23 Дек 2015, 16:02
Аз също изобщо не съм привърженик. Тея надути устни са като възпалени. Не ми харесват изобщо и не смятам, че някоя нормална жена би трябвало да прибягва до такива услуги, освен ако и мозъкът ѝ не е с прекалено количество хиалуронова киселина.
26 Дек 2015, 20:50
В крайна сметка те (жените) не са виновни, в такова общество сме, не смятам, че осъзнават онова, което наистина вършат, така че здраве да е, единственото, което изплува в съзнанието ми е онзи лош пример, който моите деца по някаква причина могат да поемат.
27 Дек 2015, 15:01
не съм съгласна момичета. Зависи кой и как ти слага хиалурона. Ако специалист става хубаво,ако е някой новоизлюпил се дерматолог с некачествен продукт може и да те окепази.