Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как чистите керамичния плот, така че да не се надраска?

07 Яну 2017, 21:44

Pipilota написа:Кърпичкитеот лидл използвам след всяко готвене, акогато не ме мързи, демек веднъж на 2-3седмици изгърквам с циф и мекичка гъба. Нямам проблеми с мръсотията, защото успявам да поддържам добървид, т.е. въпреки рядко тоползване на препарат, не е мръсно.

Да,м много с ехубави и аз ги ползвам. Виждала съм в Джъмбо и кауфланд но от тях не съм вземала, преди години от лидл взех за първи път и така си и продължих. Изобщо на Лидл от продуктите за хигиена и чистене съм много доволна.

09 Яну 2017, 16:31

Аз си купувам специален препарат за керамични плотове на Астониш, върши страхотна работа.

04 Май 2017, 18:09

Вече го търкам само с лимон, много добре с епочиства, не съм очаквала дори! Затоплям котлона и измивам с лимон!

03 Юни 2017, 19:48

Докато готвя до мен имам една кърпа и препарати за стъкло от Лидд W5, катко и техките кърпички, които са за почистване на печки и изобщо на кухнята. Ако готвя нещо на единия котлон, преди да сложа на другия, забърсвам, за да моге ако е имало някакви капки да ги почистя, преди да пусна котлона и да започне да загори. По този начин мога да кажа, че поддържам в изключително добро състояние на плота си. Вече го имам от 4 години и е като нов.

05 Юни 2017, 12:07

И аз ползвам на ЛИДЛ кърпичките за плота. Не са скъпи, а в същото време почистват добре, премиство е, че не остават власинки по плота след това.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3