Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Мнениеот LaCoquine » 01 Апр 2015, 15:12

m0n4eto написа:без кардио трудно ;)

Ооо ако става само с кардио съм първа, а и често съм се замисляла дали не е добре да си взема направо за вкъщи един кростренажор
LaCoquine

Мнениеот Леля Живка » 01 Апр 2015, 15:26

LaCoquine написа:

Ооо ако става само с кардио съм първа, а и често съм се замисляла дали не е добре да си взема направо за вкъщи един кростренажор

По-добре не си вземай, защото когато уреда е вкъщи в началото ще го ползваш, а после ще ти омръзне и така ще си стои и ще прашясва и ще го ползваш за закачалка. :!:
Леля Живка

Мнениеот kauda » 01 Апр 2015, 16:43

О, със сигурност здрава и хубава тренировка трябва за хубавия корем, макар че понякога май нищо не помага, независимо упражненията..
Аватар
kauda

Мнениеот Ваня Стойчева » 01 Апр 2015, 16:59

Ако диетата е толкова стриктна, че нищо не ядем със сигурност можем да си стопим всички мазнини, иначе мисля, че ще е доста трудно без спорт да се постигне този резултат :)

rabotnata pchela написа:Аз се питам без диета и без упражнения как се топи коремчето? :mrgreen:

И аз се чудя за същото, но уви, май няма лесен начин :( :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот m0n4eto » 02 Апр 2015, 10:28

Леля Живка написа:
LaCoquine написа:

По-добре не си вземай, защото когато уреда е вкъщи в началото ще го ползваш, а после ще ти омръзне и така ще си стои и ще прашясва и ще го ползваш за закачалка. :!:

да :) сега времето се оправя, ако успееш да си наложиш да излизаш сутрин за по 30-40 мин, дори и да не спринтираш като лекоатлетка, пак ще се отрази добре на метаболизма ти. пък и с времето се заяква и ставаш по-издръжлив :)
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Локумът » 02 Апр 2015, 10:49

Изобщо не си купувай никакъв уред! Взехме у нас един, та уж всички да тренират, така си стоя и след около 5г. мирно съжителстване с него го продадох и ги заведох на една вечер извън града да си хапнат и пийнат с носталгия към уреда. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот rabotnata pchela » 11 Май 2016, 11:18

Със сигурност може да се стопи корема с диета и като се ограничи калорийния прием. :) Но ще е трудно и разбира се, няма да оформи плочки, но със сигурност мазнините могат да се махнат. :) Особено е добре, ако се посети диетолог да направи програма и от там нататък нещата сякаш тръгват лесно. Неуспешен опит при диетолог няма, особено ако се спазват препоръките де.. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот ivoblinc » 11 Май 2016, 13:23

Може да понамалее с диета, но тлъстинките не се предават лесно и си остават лекичко. Аз по друг начин съм го топил и то не нарочно. Имаше период, когато имах страшно много проблеми и тогава изчезна и корем и всичко. Но не се препоръчва :mrgreen: .
ivoblinc

Мнениеот m0n4eto » 13 Май 2016, 10:34

ако се изгорят мазнините изчезва , ама за да ги изгориш толкова трябва упражнения, за да не ти отидат с тях и всякакви следи от мускули в тялото. а ако искаш само и единствено коремче да махаш, без на други места, че и без упражнения.. май само скалпел. или някакви терапии, ако става дума за не много голямо поясче :)
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Mon_ton » 13 Май 2016, 10:45

m0n4eto написа:ако се изгорят мазнините изчезва , ама за да ги изгориш толкова трябва упражнения, за да не ти отидат с тях и всякакви следи от мускули в тялото. а ако искаш само и единствено коремче да махаш, без на други места, че и без упражнения.. май само скалпел. или някакви терапии, ако става дума за не много голямо поясче :)

ОТ диетолог съм чувала, че ако имаш проблеми с корема и мазнините там диетата трябва да е задължително без абсолютно никакъв хляб, нито бял, нито черен, нито с квас, просто абсолютно никакъв. Приятелка се консултира с него всъщност и аз бях там той каза това. Тя доста отслабна, да не стегна корема, но нямаше и мазен корем!
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Диети