Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

16 Сеп 2016, 10:06

Ми те коремните преси могат да укрепят мускули, ама мазнинките отгоре си стоят. И така, и по 500 на ден да правиш, пак си имаш корем. От където и да иска човек да маха мазнини, вариантите са или режим със стриктна диета и спорт, за да стопява общо или козметични процедури и хирургични интервенции за по-конкретните места, които го притесняват.

14 Мар 2017, 16:20

Областта на корема най-трудно се регулира, там може да се повлияе най-вече с диета но и физическите упражнения са много важни. Изобщо при корема, не може едното без другото. Дори и някои от най-зарибените спортисти , отделят много време, за да оформят плочките на корема си.

28 Апр 2017, 11:01

qwerryyy написа:Областта на корема най-трудно се регулира, там може да се повлияе най-вече с диета но и физическите упражнения са много важни. Изобщо при корема, не може едното без другото. Дори и някои от най-зарибените спортисти , отделят много време, за да оформят плочките на корема си.

Тези тлъстини по корема са ужасна работа, от мен да го знаеш. Още се боря с този проблем. Ходя два пъти на фитнес и гледам да се храня с не толкова мазни храни, но нямам чак такова време като на спортистите, че да си извая тялото и да имам плочки. Мислех варианта липосукция, обаче, попаднах на друг алтернативен метод и намерих клипче, което ти споделям https://www.youtube.com/watch?v=J7os61vLhpg (може да го погледнеш ако имаш време)

28 Апр 2017, 11:30

Някой път проблемът не е толкова в липсата на диета, а точно в това, че корема не е изваян и оформен правилно, което няма да стане с някакви уреди, които ви пържат, трябва си спорт. Млади момичета, без семейства как може да нямате по 30-40 минути на ден за спорт? :shock:

Re: Какво ще кажете с една инжекция да премахнем коремчето – бихте ли се подложили?

24 Яну 2019, 13:28

Особено сега, след раждането, с удоволствие бих го направила. Стига да не е рисковано за здравето ми.

Re: Какво ще кажете с една инжекция да премахнем коремчето – бихте ли се подложили?

24 Яну 2019, 14:03

Често казано, имам фобия към инжекции и по-скоро не бих се подложила на такава манипулаия, пък ако ще и след нея да съм като Мис Свят :lol:

03 Май 2019, 10:34

Въобще не бих се замислила, ако има отзиви, че наистина върши работа!

27 Май 2019, 10:56

Страхувам се от инжекции и едва ли бих го направила. Де да беше толкова лесно да се отървем от мазнинките :wink:

03 Юли 2019, 08:59

Май повече ме е страх, отколкото не си харесвам корема. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11