puhcheto написа:Да, но и затова трябва да се поддържа имунитета висок, ние сме свикнали напролет, есен, както и зимата да се грижим за него, а лятото сякаш се пускаме по течението, но това никак не е правилно!
Pacienti написа:puhcheto написа:Да, но и затова трябва да се поддържа имунитета висок, ние сме свикнали напролет, есен, както и зимата да се грижим за него, а лятото сякаш се пускаме по течението, но това никак не е правилно!
съгласна съм с теб! пролетта говорих с една имуноложка, която ми каза, че в края на август и началото на септември трябве да започне засилването на имунитета за всички, които искат да избягат от различните типове вируси.а не да се разболееш и тогава да се присетиш,че ти трябват витамини.и тогава се започва едно тъпкане с тях, та си мислим,че правим нещо.
annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.
mihaella написа:annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.
Преди време със сигурност са ги третирали по далеч по-различен начин, за разлика от сега, в момента има доста варианти и не толкова варварски
annamaria написа:mihaella написа:annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.
Преди време със сигурност са ги третирали по далеч по-различен начин, за разлика от сега, в момента има доста варианти и не толкова варварски
сигурно! има разлика в лечението от преди и сега. въобще днес кадърните доктори могат да ти предложат лечение далеч по-качествено и безболезнено.
annamaria написа:mihaella написа:annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.
сигурно! има разлика в лечението от преди и сега. въобще днес кадърните доктори могат да ти предложат лечение далеч по-качествено и безболезнено.
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта