Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Мнениеот puhcheto » 17 Авг 2015, 12:35

Да, но и затова трябва да се поддържа имунитета висок, ние сме свикнали напролет, есен, както и зимата да се грижим за него, а лятото сякаш се пускаме по течението, но това никак не е правилно!
Аватар
puhcheto

Мнениеот Pacienti » 19 Авг 2015, 14:23

puhcheto написа:Да, но и затова трябва да се поддържа имунитета висок, ние сме свикнали напролет, есен, както и зимата да се грижим за него, а лятото сякаш се пускаме по течението, но това никак не е правилно!

съгласна съм с теб! пролетта говорих с една имуноложка, която ми каза, че в края на август и началото на септември трябве да започне засилването на имунитета за всички, които искат да избягат от различните типове вируси.а не да се разболееш и тогава да се присетиш,че ти трябват витамини.и тогава се започва едно тъпкане с тях, та си мислим,че правим нещо.
Pacienti

Мнениеот ManiJani » 19 Авг 2015, 16:14

Pacienti написа:
puhcheto написа:Да, но и затова трябва да се поддържа имунитета висок, ние сме свикнали напролет, есен, както и зимата да се грижим за него, а лятото сякаш се пускаме по течението, но това никак не е правилно!

съгласна съм с теб! пролетта говорих с една имуноложка, която ми каза, че в края на август и началото на септември трябве да започне засилването на имунитета за всички, които искат да избягат от различните типове вируси.а не да се разболееш и тогава да се присетиш,че ти трябват витамини.и тогава се започва едно тъпкане с тях, та си мислим,че правим нещо.

Ако се храниш достатъчно балансирано и приемаш витамини под естествена форма или пък натурални продукти по някаква схема, то не ти трябва да се сещаш, просто ще го изградила като навик ;)
ManiJani

Мнениеот annamaria » 24 Авг 2015, 11:44

лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.
annamaria

Мнениеот mihaella » 24 Авг 2015, 13:54

annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.

Преди време със сигурност са ги третирали по далеч по-различен начин, за разлика от сега, в момента има доста варианти и не толкова варварски ;)
mihaella

Мнениеот annamaria » 26 Авг 2015, 11:03

mihaella написа:
annamaria написа:лелеее, много коварни тези молуски,бе. една съседка ги беше прихванала преди време. тези неща горят ли се? защото си спомням,че тя май беше ходила да и го правят това. въобще не знам дали и така могат да се третират,но имам спомен,че май ставаше въпрос за молуски.

Преди време със сигурност са ги третирали по далеч по-различен начин, за разлика от сега, в момента има доста варианти и не толкова варварски ;)

сигурно! има разлика в лечението от преди и сега. въобще днес кадърните доктори могат да ти предложат лечение далеч по-качествено и безболезнено.
annamaria

Мнениеот BeenieGal » 26 Авг 2015, 11:22

annamaria написа:
mihaella написа:

сигурно! има разлика в лечението от преди и сега. въобще днес кадърните доктори могат да ти предложат лечение далеч по-качествено и безболезнено.

Да, добре е да откриеш такъв, понеже рядко ми се налага да ходя по лекари и когато ми се наложи, винаги съм в огромна дилема.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот annamaria » 27 Авг 2015, 13:23

така е. добрите доктори са кът и много често благодарение от уста на уста хората могат да обменят някакъв опит. иначе като си ходим без да сме проучили нещата,все ще попадаме на идиоти.
annamaria

Мнениеот Pacienti » 28 Авг 2015, 14:26

annamaria написа:
mihaella написа:

Няма много варианти за лечение на молуски, медикаментозният се прилага по-често при децата защото е по-щадящ, ако не се подсили имунната система може да се появят отново, това е най-неприятното, гаден вирус... :evil:
Pacienti

Мнениеот silver933 » 31 Авг 2015, 13:24

А какво е лечението, след като не е с лекарства?
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести