02 Юли 2015, 11:37
renetka написа:да се включа и аз в темичката,че въпросът ми не търпи отлагане. моя приятелка е изпаднала в шок и ужас,тъй като е забелязала,че има подобни образувания, но по интимните части. близки сме си,има ми доверие и сподели с мен за този проблем.искам да и помогна и затова искам да ви попитам има ли вероятност да става въпрос за подбна инфекция при нея. по симптомите,които ми описа и от това,което видях като инфо в нета ми стана направо лошо.дайте съвет.
02 Юли 2015, 11:44
02 Юли 2015, 12:34
14 Юли 2015, 11:03
renetka написа:да се включа и аз в темичката,че въпросът ми не търпи отлагане. моя приятелка е изпаднала в шок и ужас,тъй като е забелязала,че има подобни образувания, но по интимните части. близки сме си,има ми доверие и сподели с мен за този проблем.искам да и помогна и затова искам да ви попитам има ли вероятност да става въпрос за подбна инфекция при нея. по симптомите,които ми описа и от това,което видях като инфо в нета ми стана направо лошо.дайте съвет.
14 Юли 2015, 11:37
Filipa написа:renetka написа:да се включа и аз в темичката,че въпросът ми не търпи отлагане. моя приятелка е изпаднала в шок и ужас,тъй като е забелязала,че има подобни образувания, но по интимните части. близки сме си,има ми доверие и сподели с мен за този проблем.искам да и помогна и затова искам да ви попитам има ли вероятност да става въпрос за подбна инфекция при нея. по симптомите,които ми описа и от това,което видях като инфо в нета ми стана направо лошо.дайте съвет.
Разбра ли се дали са молуски? И по-важното - ако да, разбра ли се как ги е прихванала
14 Юли 2015, 13:14
Pacienti написа:Filipa написа:renetka написа:да се включа и аз в темичката,че въпросът ми не търпи отлагане. моя приятелка е изпаднала в шок и ужас,тъй като е забелязала,че има подобни образувания, но по интимните части. близки сме си,има ми доверие и сподели с мен за този проблем.искам да и помогна и затова искам да ви попитам има ли вероятност да става въпрос за подбна инфекция при нея. по симптомите,които ми описа и от това,което видях като инфо в нета ми стана направо лошо.дайте съвет.
Разбра ли се дали са молуски? И по-важното - ако да, разбра ли се как ги е прихванала
Filipa, деликатна тема е как се е заразила, важното е да започне лечение защото са много упорити и силно заразни.
Да не дърпаме дявола за опашката, но renetka внимавай да не се заразиш и ти!
15 Юли 2015, 11:59
15 Юли 2015, 12:20
renetka написа:привет! малко излезнах от темата,но ето че съм тук,за да се снабдя с информация. от всичко, което прочетох имам въпрос,защо ме предупреждавате да не се заряза,като това си е полов проблем? сега и мен ме хвърляте в шок и ужас.заразно ли е?
15 Юли 2015, 12:35
renetka написа:привет! малко излезнах от темата,но ето че съм тук,за да се снабдя с информация. от всичко, което прочетох имам въпрос,защо ме предупреждавате да не се заряза,като това си е полов проблем? сега и мен ме хвърляте в шок и ужас.заразно ли е?
16 Юли 2015, 15:07