Какво мразите най-много в свекърва си?

Re: Какво мразите най-много в свекърва си?

Мнениеот silver933 » 09 Апр 2015, 10:37

Mon_ton написа:
rabotnata pchela написа:Моята свекърва е много добра, хич не я мразя жената, малко е разсеяна, но като цяло се разбираме чудесно! :)

Завиждам на такива хора! Последната изцепка от снощи беше, нещо от типа на "който не работи, не трябва да яде", при положение, че съм в отпуска просто... :roll:

Ужас :shock:
Не е готино така, но жената може да е имала друго предвид, знае ли човек. Вие жените често преувеличавате думите ;)
Аватар
silver933

Мнениеот Slavena » 09 Апр 2015, 11:26

Не я мразя, свекърва ми има дъщеря, която е на годините на сина ми и много добре се разбираме с нея :)
Slavena

Мнениеот Rali_hr » 09 Апр 2015, 12:18

В началото на връзката ни живеехме заедно с нея у тях! :) Сега както ви казах, идва у нас уж на гости и тършува из стаите и мие чинии, ако има, а едно време, когато живеехме заедно, тя беше "жена на изкуството" и нито чистеше, нито метеше, дори не си чистеше масата, а сядаше от страната, от която е чисто! Сега не пускам децата у тях, представям си каква кочина е, не съм ходила от години и нямам намерение!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Апр 2015, 15:04

Мразя всичко в свекърва ми! Мразя, че постоянно е жертва, мразя, че иска да се разделя със съпруга ми, мразя че ме обижда, мразя, че постоянно преиграва. Мразя всичко! Не искам да я виждам, така съм много по-щастлива!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот MGB » 09 Апр 2015, 16:26

На мен пък ми е толкова готино - без гаджета, обвързване, свекърви, задължения по този повод, чувствам се добре и свободна, така че това смятам за главен приоритет, дори и да имаш човек до себе си!
MGB

Мнениеот Monika_Spasova » 09 Апр 2015, 20:23

MGB написа:На мен пък ми е толкова готино - без гаджета, обвързване, свекърви, задължения по този повод, чувствам се добре и свободна, така че това смятам за главен приоритет, дори и да имаш човек до себе си!

Рано или късно се стига до това със свекървите, няма начин просто, ако си намериш правилния човек до себе си. Тъжно е обаче, когато свекървите се държат лошо, имам чувството, че си отмъщават за това, което те са преживели. Не знам какъв изрод трябва да си, за да тормозиш жената на сина си и да я обиждаш постоянно!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lollipop » 13 Апр 2015, 11:43

Всичко ме дразни и всичко й мразя, включително и тъпата бабишка прическа, за която отделя толкова време. А най-забавното беше, когато дойде на рожден ден на племенницата и започна да позравява едно друго момиченце. :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 14 Апр 2015, 11:30

Свекърва ми е истинско чудовище. Постоянно говори пред хората, че ни помага за всичко, а за миг не се е сетила да се обади да попита как сме, но ако я слуша някой без нея сме загубени. А и най-тъпото е, че никога не се обажда да честити празници на никой от нас, освен на сина ѝ.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Ваня Стойчева » 14 Апр 2015, 12:23

От както синът ми порасна и започна да води разни момичета из нас се надявам да съм добра свекърва, но не се получава, признавам си. Последното момиче, което представи у дома изглеждаше много тихо и скромно. Аз не се старая излишно да се сближавам с тях, все пак няма да си ставаме ние лични приятелки, но не знам как да се държа с нея, много ми е неуодбно и май само стоя и я гледам тъпо. :|
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Slavena » 14 Апр 2015, 12:42

не ви знам, ако нямате свекърви какво ще правите и кой ще оплювате, те са ви виновни за всичко, най-вече за това, че вие самите не ставате за домакини. :!:
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски