Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможно ли е да се отърва от торбичките под очите?

19 Май 2015, 13:05

Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...

20 Май 2015, 10:42

renetka написа:Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...

До конструкция на лицето :o :o Не знаех, че има такова значение, не мислих поне, че е като при тялото, т.е. като си роден с широк ханш, просто трябва да си го търпиш и да внимаваш да не трупаш там :idea:

20 Май 2015, 16:01

magda написа:
renetka написа:Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...

До конструкция на лицето :o :o Не знаех, че има такова значение, не мислих поне, че е като при тялото, т.е. като си роден с широк ханш, просто трябва да си го търпиш и да внимаваш да не трупаш там :idea:

Е как бе :) Както големият нос, тънките устни, бръчиците над устата, така и торбичките :)

20 Май 2015, 17:00

renetka написа:
magda написа:

Е как бе :) Както големият нос, тънките устни, бръчиците над устата, така и торбичките :)

Ген е, но при един по-качествен начин на живот, то може да остане скрит и само да го предадеш нататък :idea:

25 Май 2015, 13:08

gomez123 написа:Ген е, но при един по-качествен начин на живот, то може да остане скрит и само да го предадеш нататък :idea:

Съгласна ;)

25 Май 2015, 16:12

Аз като цяло много подпухвам от време на време и само тогава ми се появяват торбички под очите, но дали ще останат, когато остарея... :roll:

26 Юли 2015, 10:50

веселказасмяна написа:Аз като цяло много подпухвам от време на време и само тогава ми се появяват торбички под очите, но дали ще останат, когато остарея... :roll:

За съжаление, най-вероятно ще си проличат с времето тези торбички под очите. Използвай стягащ крем. :)

26 Юли 2015, 20:03

Аз със сигурностскоро няма да мога да се отърва от моите торбички под очите. Не мисля, че има спасение без оперативна намеса. :(

27 Юли 2015, 15:42

Много зависи от начина на живот, една приятелка също имаше, още преди на стане на 40 год., но започна да живее доколкото е възможно здравословно и сега изглежда доста по-различно и по-свежа!

27 Юли 2015, 16:57

nadqta написа:Много зависи от начина на живот, една приятелка също имаше, още преди на стане на 40 год., но започна да живее доколкото е възможно здравословно и сега изглежда доста по-различно и по-свежа!

Но това дали наистина е гаранция, в смисъл разбирам здравословния начин на живот ама ... все ще си остане тази кожа. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3