Сега и моите подправки в саксийките вкъщи избиха, а също и на село зелените подправки са вече готови за хапване, но понеже от пролет на пролет забравям пресните подправки на какви ястия подхождат, сега е време да ги оставим тука, та ако не се помнят, то поне да се поглеждат
Всъщност съвсем в края на лятото може и да дойде момент, в който да се наложи да превърна пресните подправки в сушени, а и също няма да ми навреди да разбера повече за пресните и сушени подправки, на какви ястия подхождат
Например никога не мога да намеря приложения на кервиза, миналата зима, за да не го изхвърлям го замразих, но още не зная към какво да го прибавя, джоджена имам чувство, че мога на всичко да го слагам и все вкусно става, хайде кажете, кои пресни подправки на какви ястия подхождат!