Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
28 Май 2015, 14:56
Neven498 написа:Накрая излиза, че без значение дали си пушач или не, просто не можеш да се дишаш с околните. Големи егоисти сме станали.

ти пушач ли си?
28 Май 2015, 15:28
Няма д ас и разваляте удоволствието от пушенето, айде бе
29 Май 2015, 10:29
Malina написа:Neven498 написа:Накрая излиза, че без значение дали си пушач или не, просто не можеш да се дишаш с околните. Големи егоисти сме станали.

ти пушач ли си?

Не, но около мен има доста пушачи.
29 Май 2015, 16:10
Neven498 написа:Не, но около мен има доста пушачи.

То звучи точно сякаш ти самата пушиш, особено ако пушачите покрай теб им е все тая за твоя избор.
04 Юни 2015, 12:35
rabotnata pchela написа:Neven498 написа:Не, но около мен има доста пушачи.

То звучи точно сякаш ти самата пушиш, особено ако пушачите покрай теб им е все тая за твоя избор.

Именно. Не ги критикувам, но когато е възможно, винаги отправям молба за пренасяне на пушилнята в пространство, което е по-проветриво. Има хора, които се съобразяват, има и такива, които не ги е грижа особено много.
05 Юни 2015, 13:07
Повечето пушачи, които познавам са абсолютни дебили и не им пречи, че пушат дори покрай деца.
09 Юни 2015, 15:16
Elica написа:Повечето пушачи, които познавам са абсолютни дебили и не им пречи, че пушат дори покрай деца.
Е,много ясно!

тях така си ги кефи.
11 Юни 2015, 16:56
Мотивацията трябва да е достатъчна от желанието да не умреш случайно ;р
11 Юни 2015, 17:40
Като искате да ги спирате спирате и толкова и не се занимавате повече, без да се отлага за вбъдеще
16 Юни 2015, 10:42
Ако не се търси положителния ефект от спирането на цигарите не знам кое би могло да бъде мотивация...