eli написа:Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?
roshlata написа:eli написа:Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?
Аз си купих кремчето Mamma Donna против стрии и се мажа по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Отначало се мажех с преварена мас, но много ми миришеше и се отказах. Приятелка ми го препоръча и да ти кажа има ефект. Зависи и от кожата по принцип, но аз нямам нито една стрияКремчето е подходящо за корем, ханш и бедра.
SunFlower написа:roshlata написа:eli написа:Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?
Аз си купих кремчето Mamma Donna против стрии и се мажа по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Отначало се мажех с преварена мас, но много ми миришеше и се отказах. Приятелка ми го препоръча и да ти кажа има ефект. Зависи и от кожата по принцип, но аз нямам нито една стрияКремчето е подходящо за корем, ханш и бедра.
А това кремче помага ли срещу стари белези от стрии?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта