Как да заличим стриите?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Как да заличим стриите?

Мнениеот eli » 26 Мар 2012, 14:33

Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?
Аватар
eli

Мнениеот roshlata » 02 Апр 2012, 11:32

eli написа:Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?

Аз си купих кремчето Mamma Donna против стрии и се мажа по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Отначало се мажех с преварена мас, но много ми миришеше и се отказах. Приятелка ми го препоръча и да ти кажа има ефект. Зависи и от кожата по принцип, но аз нямам нито една стрия :mrgreen: Кремчето е подходящо за корем, ханш и бедра.
roshlata

Мнениеот SunFlower » 02 Апр 2012, 14:14

roshlata написа:
eli написа:Една приятелка е бременна и иска да се маже с нещо, против появата на стрии. Посъветвах я да си вземе на Икаров маслото, но каза че го е ползвала преди и са и излизали пъпки. Не знам какво друго да я посъветвам. Аз съм се мазала с различни кремове и сеуми, но понеже е бременна и не знам да не би да не са подходящи за нея? Някой има ли си на идея, какво може да използва по време на бременност?

Аз си купих кремчето Mamma Donna против стрии и се мажа по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Отначало се мажех с преварена мас, но много ми миришеше и се отказах. Приятелка ми го препоръча и да ти кажа има ефект. Зависи и от кожата по принцип, но аз нямам нито една стрия :mrgreen: Кремчето е подходящо за корем, ханш и бедра.

А това кремче помага ли срещу стари белези от стрии?
Аватар
SunFlower

Мнениеот nikita » 10 Апр 2012, 16:10

SunFlower написа:
roshlata написа:

А това кремче помага ли срещу стари белези от стрии?

Ще ти препоръчам активния серум против стрии на същата марка. Кремчето на Мама Дона се използва по-скоро по време на бременността, а серума е по-силен и действа срещу образуваните вече стрии.
nikita

Мнениеот bobito » 17 Апр 2012, 16:30

Не мисля, че е възможно стриите да бъдат заличени :roll: Може би да станат по-малко видими, но за заличаване не бихме могли да говорим. Трябва да се грижим за кожата си, за да не се появят - да я подхранваме и овлажняваме редовно. Появят ли се стрии, вече е късно да се прави каквото и да било, изключая хирургическата намеса.
bobito

Мнениеот spring » 27 Май 2013, 14:33

Четох, че витамин С има свойството да заличава белези и стрии, стимулирайки образуването на колаген от кожата. Подходящ е при третиране на млади стрии.
spring

Мнениеот Siss » 27 Май 2013, 16:00

Домашните убийци на стрии са : Зехтин, Лавандулово масло, Масло от ший, Масло от пшеничен зародиш, Какаово масло, Кокосово масло и Витамин А и Е :P
Siss

Мнениеот BRI » 31 Май 2013, 14:06

Няма оттърване от старите белези :( много са упорити
BRI

Мнениеот Dior » 31 Юли 2013, 16:16

А вярно ли е, че зехтинът предпазва от появата им?
Dior

Мнениеот beauty » 02 Авг 2013, 19:49

масажирането с подходящо масло би намалило риска. освен това все по-усилено се твърди за крема с екстракт от охлюви че помага за всякакви белези. са стрии не знам
beauty

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика