Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Какъв е най-сигурният начин, по който да се отървем от следродилната депресия?

20 Апр 2015, 13:50

Не вярвах, че е възможно да се зароди и при мен следродилна депресия, но явно се случва при доста от майките и аз съм една от жертвите :|

Не искам да губя време и пари с психолози, аналитици и подобни, не искам да пия лекарства, искам просто да мога да се радвам на детето си :idea:
Смятате ли, че бихме могли сами да се отървем от следродилната депресия сам-самички? :roll:
48.jpeg
48.jpeg (40.53 KiB) Прегледано 1837 пъти
Иска ми се да мога да изживея тези хубави моменти с детето ми, а не да стоя като наблюдател и прислужник на детето :!: Според вас има ли сигурен и бърз начин да успеем да се отървем от следродилната депресия :idea:
Дали разни билки и чайове може да са ни от полза срещу следродилната депресия, как се справихте вие?

Re: Какъв е най-сигурният начин, по който да се отървем от следродилната депресия?

20 Апр 2015, 13:56

Не съм става майка все още, но мисля, че това преминава с израстването на детето, някак ми е естествен процес, но пак зависи и доколко се задълбочава това състояние! :idea:

Re: Какъв е най-сигурният начин, по който да се отървем от следродилната депресия?

20 Апр 2015, 13:58

При мен беше много гадно, не беше кой знае колко тежко положението, но ми беше отвратително, плачех постоянно и се вкарвах в какви ли не филми :| За известно време мина, но трябва да си малко по-настоятелен в желанията си всичко да се подреди както трябва!

20 Апр 2015, 15:34

Много е важно как го приемат хората около теб и най-вече мъжът ти. Дали оценява това, което правиш, да ти помага, да не те забравя. Поговори с него и ако имаш нужда от професионална помощ не пести пари, защото може да се задълбочи състоянието ти и да пропуснеш още хубави моменти. ;)

20 Апр 2015, 16:01

Надявам се, че няма да ме хване тази следродилна депресия, много се притеснявам от нея да си призная честно. :roll: Ще ми се всичко да ми мине спокойно и да се радвам на детето си след това. :( Много често чувам за приятелки, които страдат и го виждам, не се чувстват обичани и специални, а се чувстват като слугини на мъжете и бебето си. :roll:

20 Апр 2015, 16:26

Мъжете много трябва да помагат на жените си след раждането и да не забравят за тях самите покрай бебетата :)

20 Апр 2015, 16:36

Наистина мъжете са много важни, аз страдах от ужасна следродилна депресия. Не исках да излизам, нищо не можех да си обелка, по цял ден бях самичка у нас ;(

21 Апр 2015, 10:04

Не съм страдала от следродилна депресия, за щастие! :)))Но и аз смятам, че таткото е много важна фигура веднага след раждането, той е човекът, който ще помогне на жената по-бързо да се възстанови. :)

21 Апр 2015, 12:24

Надявам се, че приятелката ми няма да страда от следродилна депресия, ще е ужасно. Ще се постарая да ѝ помагам с каквото мога, след като казвате, че мъжете сме най-важните за това нещо ;)

21 Апр 2015, 15:22

Много е гадно да страдаш от следродилна депресия! :!: Моята приятелка беше изпаднала в ужасна дупка, не искаше да излиза, не правеше нищо, започна да отслабва, ходеше накрая на психолог :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2