21 Апр 2015, 18:36
Bass написа:Elica написа:защо трябва да затормозяваш детето с толкова сложни и вредни закуски, предложи му нещо по-леко и по-вкусно, овесени ядки, плодове, лек сандвич, варено яйце, пресни зеленчуци..
То не е затормозяване, нали е през почивните дни само.
21 Апр 2015, 20:15
21 Апр 2015, 21:28
22 Апр 2015, 11:13
28 Апр 2015, 14:59
29 Апр 2015, 10:52
05 Май 2015, 11:15
rabotnata pchela написа:На мен ми идва малко в повече всичко това здравословно - уж по-скоро. В повечето случаи виждаме такива неща и думи на съвети, а на практика малко го прилагат, но сочат в чуждата паница.
05 Май 2015, 11:20
Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:На мен ми идва малко в повече всичко това здравословно - уж по-скоро. В повечето случаи виждаме такива неща и думи на съвети, а на практика малко го прилагат, но сочат в чуждата паница.
И аз това си мисля, много често на думи всички казваме едно, защото се срамуваме да признаем, че не живеем здравословно. За себе си мога да кажа, че изключително рядко ям плодове и зеленчуци, хапваме защото трябва, не защото ми харесват.
05 Май 2015, 11:33
Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:На мен ми идва малко в повече всичко това здравословно - уж по-скоро. В повечето случаи виждаме такива неща и думи на съвети, а на практика малко го прилагат, но сочат в чуждата паница.
И аз това си мисля, много често на думи всички казваме едно, защото се срамуваме да признаем, че не живеем здравословно. За себе си мога да кажа, че изключително рядко ям плодове и зеленчуци, хапваме защото трябва, не защото ми харесват.
05 Май 2015, 14:11
rabotnata pchela написа:Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:На мен ми идва малко в повече всичко това здравословно - уж по-скоро. В повечето случаи виждаме такива неща и думи на съвети, а на практика малко го прилагат, но сочат в чуждата паница.
Не има крайно ненормални на тема здравословно или като са решили, че месото е нездравословно, като за почнат да говорят, че от месото чак кожата ти мирише разбираш ли!