Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
23 Апр 2015, 11:08
Мисля, че сте в грешка, арт терапиите са много хубави и много приятни!

Не се заблуждавайте, че същото можете да го направите у дома.
24 Апр 2015, 16:25
Kaya написа:Мисля, че сте в грешка, арт терапиите са много хубави и много приятни!

Не се заблуждавайте, че същото можете да го направите у дома.

А не е ли поредната мода? Сега имам чувството, че за да направят нещо някои родители, то това трябва да е съпроводено с някаква програма, преглеждане в интеренет, консултация и солидна сума пари, а накрая излиза картинка с флумастер и буца смесен пластелин.
24 Апр 2015, 16:29
marsu написа:А не е ли поредната мода? Сега имам чувството, че за да направят нещо някои родители, то това трябва да е съпроводено с някаква програма, преглеждане в интеренет, консултация и солидна сума пари, а накрая излиза картинка с флумастер и буца смесен пластелин.
Марсу, и аз мисля така, родителите толкова искат и робуват на модерните неща и това да може да се тагне в някоя група, че няма на къде повече. Много повече вярвам, че е по-добре детето да бъде при психолог,а не да ходи на арт терапии, които не носят никаква обратна и адекватна връзка.
27 Апр 2015, 10:48
Лошо няма в никакви терапии, стига да искате да си ги провеждате наистина и истински и с желание. Всяко обръщане на внимание към децата ни ги прави много специални и им помага да се справят с трудностите.
27 Апр 2015, 16:58
Pipilota написа:Лошо няма в никакви терапии, стига да искате да си ги провеждате наистина и истински и с желание. Всяко обръщане на внимание към децата ни ги прави много специални и им помага да се справят с трудностите.
Така е, каквото и да се прави, ако е в любов към детето и му се обърне внимание, няма как да бъде безсмислено, или лошо
04 Май 2015, 16:29
Е след като я правят в повечето случаи компетентни хора няма да са много обикновени изживявания, стига с това мислене, че ние знаем и можем всичко без да имаме нужда от помощ.
04 Май 2015, 16:47
Elica написа:Е след като я правят в повечето случаи компетентни хора няма да са много обикновени изживявания, стига с това мислене, че ние знаем и можем всичко без да имаме нужда от помощ.
Разбира се, ние знаем и разбираме от всичко, дори от арт терапия и психология.
05 Май 2015, 10:05
kauda написа:Pipilota написа:Лошо няма в никакви терапии, стига да искате да си ги провеждате наистина и истински и с желание. Всяко обръщане на внимание към децата ни ги прави много специални и им помага да се справят с трудностите.
Така е, каквото и да се прави, ако е в любов към детето и му се обърне внимание, няма как да бъде безсмислено, или лошо

Децата много се променят и много си личи дали родителите им им обръщат достатъчно внимание или не, в много случаи ги забравяме, това е факт
05 Май 2015, 16:28
rabotnata pchela написа:Elica написа:Е след като я правят в повечето случаи компетентни хора няма да са много обикновени изживявания, стига с това мислене, че ние знаем и можем всичко без да имаме нужда от помощ.
Разбира се, ние знаем и разбираме от всичко, дори от арт терапия и психология.

Не, трябва да се научим, че е важно много как да се държим и да уважаваме труда на останалите хора!
07 Май 2015, 10:44
Ако има къде да се провеждат такива терапии не се ослушвайте, а отивайте!