Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли че кайсиевите ядки са отровни?

16 Юни 2015, 10:32

С ядките така или иначе трябва да се внимава, особено пресните. Но пък кайсиевите са много вкусни, скоро обаче ядох и бяха много горчиви, май трябва да стоят или?

16 Юни 2015, 12:56

А вие вярвате ли, че патладжана е отровен? Е то е същото. :mrgreen: Яжте си и да не ви дреме!

24 Юни 2015, 16:44

Malina написа:А вие вярвате ли, че патладжана е отровен? Е то е същото. :mrgreen: Яжте си и да не ви дреме!

Ми патладжана май наистина не е най-добрият избор за храна, но чак пък да е отровен вече е прекалено.

03 Юли 2015, 11:54

Сега има вече кайсии и аз започнах да си събирам ядките да си ги суша, но хапвам наистина по много малко и рядко.

03 Юли 2015, 12:20

Преди си мислих, че бадемите са тези ядки, но никога не съм ги обичала чак толкова много. :roll:

09 Юли 2015, 14:09

И аз започнах да си събирам вече кайсиеви ядки, не ги намирам за опасни не виждам защо да се притеснявам от тях. :)

09 Юли 2015, 16:27

marsu написа:И аз започнах да си събирам вече кайсиеви ядки, не ги намирам за опасни не виждам защо да се притеснявам от тях. :)

Ммм, супер вкусно и сега като изсъхнат и с камъка и хапваш, еййй истинско блаженство :)

26 Яну 2017, 16:19

Едва ли ще стане нещо, ако се изядат няколко ядки. Виж, ако е много голямо количество, може и да има проблем. Но кой може да изяде 1 кг кайсиеви ядки :smile: ?

27 Яну 2017, 10:00

klara написа:Едва ли ще стане нещо, ако се изядат няколко ядки. Виж, ако е много голямо количество, може и да има проблем. Но кой може да изяде 1 кг кайсиеви ядки :smile: ?

Предполага се, че ядливо количество създава проблеми, според някои , не трябва да се консумират повече от 5-6 ядки, но когато си вземеш бадеми да речем, 5 ли изяждаш... така и с кайсиевите, като станат мезе..:)

27 Яну 2017, 11:01

Като ядеш кайсиевите ядки наистина се усеща един леко неприятен горчив вкус. Това на мен специално ми действа да не ям много от тях :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3