22 Апр 2015, 11:34
22 Апр 2015, 11:49
22 Апр 2015, 11:57
22 Апр 2015, 11:58
22 Апр 2015, 15:36
22 Апр 2015, 15:38
Голяма философия ми е на мен лепенето на кола маска и отлепянето и изобщо голямо мацане е, не знам как ходят жените на кола маска и излизат от там сякаш нищо не е било!LaCoquine написа:На мен ми е интересно това как ще се отлепи в посока обратна на растежа на косъма при положение, че така се е залепило,но изглежда добър вариант
22 Апр 2015, 16:02
kauda написа:Голяма философия ми е на мен лепенето на кола маска и отлепянето и изобщо голямо мацане е, не знам как ходят жените на кола маска и излизат от там сякаш нищо не е било!LaCoquine написа:На мен ми е интересно това как ще се отлепи в посока обратна на растежа на косъма при положение, че така се е залепило,но изглежда добър вариант
24 Апр 2015, 14:04
red_eyes написа:Предпочитам да си взема от тази кола маска и само да си нарежа парчета плат. Става много лесно и не се налага да цапам излишни съдове, за да я приготвям, само я пускам малко в микровълновата, за да се затопли и готово.Не предизвиква алергии и става за чувствителна кожа
27 Апр 2015, 15:31
borkova написа:А откъде могат да се купят такива готови памучни ленти, аз нямам откъде да ги взема, нямам платове у нас
24 Юни 2015, 14:48
mangusta написа:kauda написа:Голяма философия ми е на мен лепенето на кола маска и отлепянето и изобщо голямо мацане е, не знам как ходят жените на кола маска и излизат от там сякаш нищо не е било!LaCoquine написа:На мен ми е интересно това как ще се отлепи в посока обратна на растежа на косъма при положение, че така се е залепило,но изглежда добър вариант
Е какво толкова да им стане на жените след кола маска, нали се почиства това, което е останало, в домашни условия става това с памучно тампонче и олио, няма голяма философия