Къде събирате и как организирате дребните джунджурийки?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Къде събирате и как организирате дребните джунджурийки?

Мнениеот MGB » 22 Апр 2015, 14:18

Понеже не мога да се организирам и няма как да си прибера всички малки джунджурийки на едно място, идвам тук за идеи :idea:

Навсякъде имам пръснати малки джунджурии, в още по-малки кутийчици и не мога да ги събера на едно място, понеже след това няма да имат откриване! Мечтая си за един такъв органайзер
Нова картина.jpg
Нова картина.jpg (32.54 KiB) Прегледано 3331 пъти
и въпреки това, пак ще ми е трудно да откривам каквото ми трябва, но пак би било по-лесно отколкото да е пръснато всичко навсякъде! :!:

Нямам идея как е редно да ги организирам джунджуриите, все по-трудно ми става, тъй като стават повече, а сестра ми постоянно мрънка, че нищо не можела да намери сред вещите ми, не, че има работа там, ноо... :evil: Кажете как правилно да организирам вещите си, така че да намирам, когато каквото ми е необходимо, вие как го правите :?
MGB

Re: Къде събирате и как организирате дребните джунджурийки?

Мнениеот qwerryyy » 22 Апр 2015, 14:23

Еехее, този органайзер изглежда много яко! Аз иначе у нас ползвам една кутия за съхранение и там слагам всичко! :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот exotic » 22 Апр 2015, 14:25

Аз лично това събиране на джунджурийките го свързвам с пролетното ми почистване, това е едно от най-досадните неща за мен, но няма начин, последно измислих дребните нещица да ги събирам в форми от лед, като ги затварям в горната кутийка от бонбоните Тофифи, която съм облякла в розово самозалепящо фолио :idea:
exotic

Мнениеот LaCoquine » 22 Апр 2015, 14:39

Моите вещи рязко намаляха, след като се роди детето, но сега ги държа в такъв органайзер,
367.jpg
367.jpg (44.46 KiB) Прегледано 3315 пъти
който по принцип е за бельо, но аз слагам какво ли не вътре, а за да не се прашат слагам един капак тип найлонов, който супер случайно изнамерих :D
LaCoquine

Мнениеот dinkog » 22 Апр 2015, 14:46

exotic написа:Аз лично това събиране на джунджурийките го свързвам с пролетното ми почистване, това е едно от най-досадните неща за мен, но няма начин, последно измислих дребните нещица да ги събирам в форми от лед, като ги затварям в горната кутийка от бонбоните Тофифи, която съм облякла в розово самозалепящо фолио :idea:

:o :o :shock: :o :shock: Чеестно?! Прибираш в ледени кутийки и тофифи кутийки ли?!
Аватар
dinkog

Мнениеот kauda » 22 Апр 2015, 15:34

Аз също ги събирам в кутия или буркан, особено дребни неща като кламери, батерии, стотинки, лепила, тиксо и всякакъв тип подобни глупости ;)
Аватар
kauda

Мнениеот mangusta » 22 Апр 2015, 16:49

dinkog написа:
exotic написа:Аз лично това събиране на джунджурийките го свързвам с пролетното ми почистване, това е едно от най-досадните неща за мен, но няма начин, последно измислих дребните нещица да ги събирам в форми от лед, като ги затварям в горната кутийка от бонбоните Тофифи, която съм облякла в розово самозалепящо фолио :idea:

:o :o :shock: :o :shock: Чеестно?! Прибираш в ледени кутийки и тофифи кутийки ли?!

Мда и аз използвам кутиите от Тофифи, но най-вече за някакви бележки, не толкова за други джунджурии, иначе си имам няколко кутии за бижута, които са с различни цели, та там стоят моите джиджавки :mrgreen:
mangusta

Мнениеот Lisica » 22 Апр 2015, 19:53

Аз също ги държа в кутии от бижута, имам много. Също имам един цял шкаф, в който навирам подобен тип неща. :)
Аватар
Lisica

Мнениеот MGB » 24 Апр 2015, 14:18

Lisica написа:Аз също ги държа в кутии от бижута, имам много. Също имам един цял шкаф, в който навирам подобен тип неща. :)

Това също е идея, но си мисля, че е повече ми хареса варианта на exotic, мисля, че ще се възползвам от предложението й :idea:
MGB

Мнениеот Elica » 27 Апр 2015, 20:13

Добре де как си поддръжате мястото за джунджурийки чисто и поредерено? На мен хич не ми се отдава! :)
Аватар
Elica

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи