Откакто се затопли времето започна редовното подуване на корема, разбира се, не минава без болки, докато не се успокоят нещата след хранене около час и половина ми трябват в това положение, докато отмине.
Иска ми се да не приемам такъв на капсули, понеже ме притеснява това, че може да е токсичен в по-големи дози, а не зная с храната как да го набавям. Мисля, че целогодишно можем да го набавяме с храни като черен дроб и подобни, но пък не ям субпродукти и си мисля, дали в плодовете и зеленчуците също не се съдържа
Можете ли да ми дадете повече съвети, за какво е важен витамин К, как да го набавям и в какво може да се изяви липсата му?
Понеже започнах да търся причината, реших, че е възможно да имам недостиг на витамин К и от там да са породени тези проблеми с червата От друга страна, пък, не мога да разбера за какво друго е важен витамин К, за да разбера дали реално имам недостиг на този витамин.