Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
19 Апр 2017, 17:04
vanusha написа:Вече тези рокли не ми стават и аз преминах на големи черни рокли.

Еми в един момент човек като се окръгли е по-добре да премине на големи черни рокли. Ама като се замисля по-добре да не се примиряваме с положението и да купуваме дългите рокли веднага. Това ми напомня на братовчедка ми когато напълня и имаше целулит ми разправя, няма да си купувам дълги рокли и нов гардероб - ще отслабна и ще си нося пак късите.

И се подложи на режим и мезотерапия и пак си върна старите стройни и слаби крачета!
19 Апр 2017, 20:27
Еха, браво за мотивацията на братовчедка ти!

А при мен положението е такова, ч еникога не съм имала слаби крачета, хаха. Някой път носенето на къси черни рокли ме кара да се чувствам неудобно само като гледам жените с тях, в неловка делнична ситуация и като видя някоя натъкмена...
20 Апр 2017, 17:27
Е не казвай никога, не се отчайвай. Нали знаеш, че вече какви ли не неща има. Техниката се разви и с процедури или интервенции всичко се постига, ако ти е цел!

Обаче е много хубаво жената да има слаби крака и да облече къса рокля + хубави обувки. Да се почувства женствена и красива, както се казва!
21 Апр 2017, 10:27
За мен е нещото което се води Musthave! :) Малкта черна рокля, дори и от трико за мен е най-доброто решение. Удобна и приляга във всяка една ситуация.
21 Апр 2017, 10:37
Имам страхотна черна рокля, на ръкавите и в краищата с леки пера... много е красива, но понапълнях и не я нося, за жалост :(
12 Май 2017, 10:35
Купих си и аз една малка черна рокля, толкова добре стои, чудя се азщо все съм отлагала. ;) Имам спор със себе си - с черен чорапогащник или с бежов?!
30 Май 2018, 17:29
Ооо, малката черна рокля си е класика. Тя оформя по такъв начин тялото, че няма просто как да не се хареса човек в нея. И да подходяща е за повечето събития, но не и за сватба, разбира се. А колкото до това, че всяка жена трябва да има такава в гардероба, това е факт. Така че момичета, ако все още нямате малка черна рокля, сега е момента да промените това.
22 Фев 2019, 13:20
Имам и тя наистина ми е бек ъп вариант, когато предстои по-специално излизане. Винаги е подходяща, дори и да избера цветни обувки.
18 Юни 2019, 09:04
Имам, но я обличам доста рядко. Слагала съм я на едно коледно парти и на един семеен празник, по-официален и тържестввен.