Сели ли сте си самардала и как да я обработя, за да става за подправяне?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Сели ли сте си самардала и как да я обработя, за да става за подправяне?

Мнениеот Lili_gagarin » 04 Фев 2016, 11:47

Самардалата даже след като се обере на пролет, есента отново пуска листа, така че ако сте изтървали може да си наберете тогава. :) С тая разлика, че трябва да внимавате повече с времето, но то сега до ноември е топло и сухо.
Lili_gagarin
 
Мнения: 135
Регистриран на: 27 Яну 2016, 16:01

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта