Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
11 Май 2015, 12:49
Така е всички работят за пари, но смятам, че съвременните хора все по-малко искат да бъдат роботи или поне се надявам да е така!
17 Май 2015, 10:52
YoLindi написа:Така е всички работят за пари, но смятам, че съвременните хора все по-малко искат да бъдат роботи или поне се надявам да е така!
надявай се

))
18 Май 2015, 10:52
Разбира се, че може. В крайна сметка за това сме на земята, за да правим неща, които ни правят щастливи, независимо от цената. Всеки може да се справи с живота си ако се отдаде истински на любовта си към нещо, в крайна сметка, всяка лудост може да бъде възнаградена финансово.
20 Май 2015, 11:16
Kaya написа:Разбира се, че може. В крайна сметка за това сме на земята, за да правим неща, които ни правят щастливи, независимо от цената. Всеки може да се справи с живота си ако се отдаде истински на любовта си към нещо, в крайна сметка, всяка лудост може да бъде възнаградена финансово.
Това е въпрос на късмет

)
23 Юни 2015, 16:41
Зависи от етапа на живота, в който се намираш, така че ти прецени какво може да направиш и какво не, то зависи единствено от твоята нагласа.
24 Юни 2015, 10:00
Той и късметът е част от щастието.

Все пак човек може да е щастлив и да се радва на това, което има без да се замисля много.
26 Юли 2015, 10:27
Kaya написа:Той и късметът е част от щастието.

Все пак човек може да е щастлив и да се радва на това, което има без да се замисля много.

Няма как да се живее без да се замисляме за това, какво искаме и какво не.
Вярно е обаче, че понякога нещата се нареждат и ние просто трябва да се радваме и да сме благодарни. Това се случва и с мен сега и съм изключително щастлива, но не мисля, че това е провокирано от моите действия, а по-скоро от късмета.
27 Юли 2015, 15:16
rabotnata pchela написа:Kaya написа:Той и късметът е част от щастието.

Няма как да се живее без да се замисляме за това, какво искаме и какво не.
Вярно е обаче, че понякога нещата се нареждат и ние просто трябва да се радваме и да сме благодарни. Това се случва и с мен сега и съм изключително щастлива, но не мисля, че това е провокирано от моите действия, а по-скоро от късмета.

По-скоро отново е благодарение на теб, но по някакъв по-различен начин, назад във времето, просто сега ти се връща бумеранга с доброто и ти си го хванала по правилния начин, без да ти строши зъбите

Капиш?!
03 Авг 2015, 12:54
Нали знаете, че всичко се връща, така че е да съдба и е продиктувано от твоите действия!
03 Авг 2015, 14:47
Хора гледайте собствения си кеф, не мислете за другите и за разни дребни неща, всичко може да се оправи в тоя живот, стига да сте здрави!