28 Апр 2015, 11:17
28 Апр 2015, 11:27
28 Апр 2015, 11:33
28 Апр 2015, 11:35
28 Апр 2015, 11:51
Mamacita написа:Именно в това е бедата, смятам, че трябва да се намери някакъв баланс, ако все пак не успееш да си намериш нещо по твоята си специалност, което да те удовлетворява като заплащане, не, че трябва да се отказваш преди да си опитала, но е добре да настояваш на своето, особено ако смяташ, че това е твоето нещо
30 Апр 2015, 16:54
fawla написа:Mamacita написа:Именно в това е бедата, смятам, че трябва да се намери някакъв баланс, ако все пак не успееш да си намериш нещо по твоята си специалност, което да те удовлетворява като заплащане, не, че трябва да се отказваш преди да си опитала, но е добре да настояваш на своето, особено ако смяташ, че това е твоето нещо
А ако никога не стане така, че да получи финансова удовлетвореност? не е ли по-добре да си намери по-платена работа, а после да остави удоволствията и хобито? Винаги може да се учи, въпреки работа и т.н. и с напредването на годините, а ако се окаже, че по-приятното може да носи пари - още по-хубаво.
02 Май 2015, 20:00
04 Май 2015, 16:37
Monika_Spasova написа:веселказасмяна, не мисля, че ако искаш да получаваш нормални пари то страдаш от алчност. В наши дни не мисля, че има хора, които да се изхранват от хобито си (ако получавт по 200лв месечно от него?!), и същевременно имат дете, дом и прочие. Или другия партньор трябва да изкарва предостатъчно, за да компенсира онзи, работещия по любов.
05 Май 2015, 10:44
YoLindi написа:Monika_Spasova написа:веселказасмяна, не мисля, че ако искаш да получаваш нормални пари то страдаш от алчност. В наши дни не мисля, че има хора, които да се изхранват от хобито си (ако получавт по 200лв месечно от него?!), и същевременно имат дете, дом и прочие. Или другия партньор трябва да изкарва предостатъчно, за да компенсира онзи, работещия по любов.
Като прочетох поста на се сетих за мутресите, които по едно време беше модерно да бъдат фризьоркиамиии... явно е възможно
08 Май 2015, 16:36