Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
22 Май 2015, 15:59
Мноого ми харесват
този тип очила от едно време, сега съм взела едни точно от преди 20 години, вярно, че са с леопардов принт, но пак са много готини!
17 Юни 2016, 14:23
Пак се завърнаха цветните коси, боядисани в розово, зелено, синьо. Преди така се боядисваха пънкарите, ако не греша.
17 Юни 2016, 15:16
sofi_black написа:Пак се завърнаха цветните коси, боядисани в розово, зелено, синьо. Преди така се боядисваха пънкарите, ако не греша.
Да, това се връща вярно. :) Друго, което се връща са високите талии, които аз лично не харесвам, нито бих си направила косата синя. :)
17 Юни 2016, 16:08
Дебелите цели токове са нещо, което ми харесва и е актуално, а преди доста години са ги носили.
29 Сеп 2016, 10:15
Аз бих носила на баба ми перлите.
29 Сеп 2016, 10:45
За бижутата няма старо и демоде

.
30 Сеп 2016, 14:31
denislavahristova написа:Аз бих носила на баба ми перлите.
О, на бабите перлите напоследък май са много актуални, преди не бяха така популярни сякаш.
04 Окт 2016, 10:30
Lisica написа:denislavahristova написа:Аз бих носила на баба ми перлите.
О, на бабите перлите напоследък май са много актуални, преди не бяха така популярни сякаш.
Преди не можеше да ги слагаш кога да е и с какво да е. Сега може и да са отпаднали малко тези изисквания

. Сега няма ограничения, можеш да сложиш строго официална дреха с гуменки

.
05 Окт 2016, 18:42
Така е. Вече всичко е позволено, може да се получат страхотни неща, ако използваш въобръжението си.
06 Окт 2016, 08:55
Напълно съм съгласна, въображението е основното, никой не се съобразява, че това не бива да се носи с еди-кое си. Пък и нали в модата винаги се връщат старите тенденции и пак стават нови

. Още от викторианската епоха мисля, че моделиерите прокарват тази година. Интересни са и бих носила такива.